Traģiski… Sieviete dalās savā stāstā par to, kā viņas vīrs 7 gadus viņu izvaroja un sazāļoja

Mendijai Bordmenai bija laba dzīve kopā ar vīru un viņu bērniem – darbīga, aizņemta, bet laba. „Normāla”, kā viņa to dēvēja. Tomēr tagad atbildot uz Donalda Trampa advokāta izteicienu „savu precēto partneri nevar izvarot”, Bordmena dalās ar savu šausminošo stāstu par nebeidzamo sazāļošanu un izvarošanu, ko viņa pacietusi gadiem ilgi no sava vīra.

Tas sākās, kad viņa sāka justies nogurusi un negaidīti aizmirsa lietas. Tas sākās aptuveni pirms septiņiem viņas laulības gadiem. Dažkārt viņa pamodās ar rūgtu garšu mutē vai pamodās kaila, kad devusies gulēt apģērbta. Vienreiz Mendija pieķēra, ka viņas vīrs cenšas viņu sazāļot, kamēr viņa gulēja, tomēr viņš attaisnojās, ka dara to tikai tādēļ, lai viņa ciešāk un labāk gulētu un ka tas ir viņas pašas labā.

Tomēr viņa atklāja visu patiesību, kad bija izdomājusi pārbaudīt vīra telefonu.

„Es atradu ko tādu, kas manu dzīvi mainīja uz visu atlikušo mūžu,” viņa pastāstīja. „Tas bija video, kurā redzams, ka mans vīrs mani izvaro, kamēr esmu pilnībā atslēgusies. Kopā viņa telefonā bija trīs tādi video klipi – katrā no tiem es izskatījos kā mirusi. Es kritu panikā.”

Bordmenai izdevās novest šo lietu līdz tiesai, kur viņu tiesāja par sešiem B klases noziegumiem, tomēr Bordmena saskārās ar satraucošu skeptismu no tiesneša puses, un viņas vīrs tika palaists prom uz brīvām kājām, viņam tika piemērots tikai mājas arests.

Tieši tā – seši pāridarījumi un viņš netika ieslodzīts cietumā.

Cerams, ka šis dzīvesstāsts liks cilvēkiem atvērt acis un saprast, ka pat tuvākais cilvēks var izrādīties ne tas, par ko viņš tiek uzskatīts.

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/y00cm6</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment