Traģisks gadījums morgā, kad mediķa rīcība noved līdz kautiņam un cietumam. Šausmas!

Vīrs ierodas slimnīcas morgā, lai atvadītos no savas mirušās sievas, taču nespēj valdīt emocijas, ieraugot, ko dara medbrālis. Izeļas kautiņš un medbrālis tiek apcietināts.

“Hospital de clinica” slimnīcā pirms pāris dienām izcēlās liels skandāls – 27 gadus vecais medbrālis Grovers Macučapi piesmēja kādas tikko mirušas sievietes līķi.

Kāda sieviete bija mirusi aptuveni stundu slimnīcā “Hospital de clinica” Lapasas pilsētā, Bolīvijā, un medbrālis Macučapi nogādāja viņas līķi morgā. Tikmēr slimnīcā ieradās sievietes tuvinieki, lai samaksātu viņas ārstēšanās izdevumus. Atraitnis vēlējās atvadīties no savas mirušās sievas un slimnīcas personāls nosūtīja viņu uz slimnīcas morgu.

Ieejot morgā atraitnis ieraudzīja, ko nepieņemamu – medbrāļa līdz pusei nolaistās bikses un nepiedienīgās kustības, pie viņa mirušās sievas puskailā ķermeņa. Atraitnis jutās saniknots un uzsāka kautiņu ar medbrāli.

Medbrāļa stāsts bija nedaudz savādāks: viņš esot nogādājis mirušās sievietes līķi morgā un pēc brīža kāds no mugurpuses viņam esot iesitis pa galvu, kamēr viņš esot mēģinājis līķi nolikt tam paredzētajā vietā.

Policija neatklāj izmeklēšanas detaļas, taču medbrālis ir apcietināts un pret viņu ir izvirzītas apsūdzības. Prokurors atklāj, ka medbrāli nevar apsūdžet par nekrofīliju, jo likums to neaizliedz. Tā vietā viņš ir apsūdzēts par necienīgu izturēšanos pret līķi.

Lasi vēl: Traģisks gadījums, kad vīrs ar savu sievu nolemj spēlēt “izvarošanu” un vīrs beigās nonāk cietumā!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment