Traģiski: lūk, kāda ir dzīve puisim, kurš katru rītu pamostas bez nekādām atmiņām

Džeina pastāsta par notikušo: “Viņam tika veikta smadzeņu satricinājuma pārbaude, kura neko neuzrādīja, bet vēlāk naktī viņš zaudēja atmiņu. Pirmdien viņam veica smadzeņu magnētisko rezonansi, arī tā neko neuzrādīja. Nākamajā pirmdienā es aizvedu viņu pie ģimenes ārsta. Arī viņš neko vairāk nespēja darīt. Piektdien viņam atkal jādodas pie neirologa.
fb84c0d7573540882c4a77a0dd9273fd
Par spīti tam, ka viņš vairs neatceras ceļu mājup, dažas atmiņas incidents nav izdzēsis. Piemēram, viņš ir aizrāvies ar karatē un vēl joprojām atceras tā paņēmienus. Dažkārt viņam parādās kādas atmiņas, tomēr Sems neatceras neko, kas notika pēc viņa dzimšanas. Viņš dažkārt atminas cilvēkus, kurus ir saticis. Piemēram, savu draudzeni, Emīliju.
No rīta pamostoties Sems vairs neko neatceras. Sociālie mēdiji līdz šim viņam ir daudz palīdzējuši. Visi viņa draugi nemitīgi rakta ziņojumus. Viņš var apskatīties, ko iepriekš tiem atbildējis. Viņš pat nezināja kāda žanra mūzika viņam patīk.
Pēc tam, kad pagājusi pirmā dienas puse, viņš zina vairāk, nekā no rīta. Un tā cikls no jauna sākās katru dienu. Šobrīd viņš nevar doties atpakaļ uz koledžu. Viņam tas būtu pārāk grūti. Viņš reizi nedēļā apmeklē lekcijas, bet neko no tur dzirdētā nespēj atcerēties.”
Sam-Tai-2
Semam pieder karatē melnā josta, tomēr neviens nezināja, vai viņš varēs ar sportu nodarboties pēc negadījuma. Par spīti tam, viņš vēl joprojām ir ļoti talantīgs šajā sporta veidā. Sema treneris apciemoja jaunieti un bija pārsteigts uzzināt, ka viņš atceras visas apgūtās kustības.
Mēs no sirds ceram, ka Sems atgūs atmiņu visai drīz. Nav iespējams pat iztēloties, kā ir katru rītu pamosties, neatceroties neko no iepriekš notikušā.
Avots: viralthread.com
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment