Trakā pasaule! Vīrietis, kura lūpas uzsprāgs Kimas Kardašjanas dēļ

Džordans Džeimss Parks (Jordan James Park) ir dzimis Birmingemā, Anglijā. Viņš tika uzaudzināts savas mammas un vecmammas paspārnē, bet tagad ir atkarīgs no lūpu pildvielas (lip filler) jeb botoksa, ko viņš pats arī atzīst.

Viņš atzīst, ka viņš vairs īsti nevar pakustināt savu seju, jo botokss ir iepildīts pieres daļā, zodā, lūpās, vaigos, un deguna sānos.

big lips3

Mamma viņam vienmēr bija pirkusi lelles un viņš sāka rotaļāties ar kosmētiku, kad viņam bija aptuveni 4 vai 5 gadiņi. “Es izmēģināju visu mammas kosmētikas maciņa saturu un tad jau es atjēdzos, ka es dodos uz skolu ar pilnu meikapu, ” stāsta Džordans. “Mana ģimene mani atbalstīja un ļāva man nēsāt kosmētiku.”

“Mana pirmā procedūra bija uzacu ietetovēšana, 19 gados,” Džordans atceras. “Kad man bija 21 gads, es pirmo reizi iepildīju botoksu savās lūpās. Tās kļuva lielākas un lielākas, un tā es kļuvu atkarīgs no botoksa.”

“Dažreiz botokss tek ārā no manām lūpām un tas ir bailīgi, jo es negribu, lai manas lūpas atkal kļūtu plakanas kādas ir lielākajai daļai cilvēku! Manas lūpas ir mani mainījušas kā personību. Bez tām, es būtu tik normāls un garlaicīgs.”

Viņš ir iztērējis aptuveni 100 tūkstošus britu mārciņu, lai veiktu visas operācijas un iegādātos dizaineru drēbes. Daļa naudas ir nākusi no ģimenes budžeta, bet daļa ir no paša kabatas. 

“Es smejos, kad cilvēki cenšas mani aizvainot, sakot, ka es izskatos mākslīgs vai kā no plastmasas. Vai viņi domā, ka dabiskums bija mans mērķis? Tad es pieprasītu atpakaļ savu naudu!” Džordans smejas.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment