Trakākā Bībera fane pasaulē – tu neticēsi, kādas lietas viņa dara sava elka dēļ

Gabriela Ņūtone-Bībere ir, visticamāk, pasaulē apsēstākā Džastina Bībera fane: viņai ir pieci ar Bīberu saistīti tetovējumi, skapis, kas pilns ar Bībera drēbēm, un visi viņa ieraksti un pārdotās preces. Meitenei arī patīk izlikties, ka viņa precējusies ar dziedātāju, tāpēc viņa juridiski pieņēmusi Bībera uzvārdu un naktī guļ kopā ar pilnā augumā izgrieztu kartona Bībera figūru.

“Es vienmēr saucu Džastinu par savu vīru, kad runāju ar citiem cilvēkiem,” stāsta 22 gadus vecā lielveikala darbiniece. “Viņiem tas liekas dīvaini, jo mēs jau neesam pa īstam precējušies. Bet kas to zina, varbūt kādu dienu!”

Gabriela bijusi apsēsta ar jauno dziedātāju jau kopš pašiem pirmsākumiem, kad viņš 2009. gadā palaida savu pirmo singlu “One Time”.

dvdfv

Gabrielai Džastins patīk tik ļoti, ka viņa nekad nav satikusies ne ar vienu citu puisi. “Es jūtu, ka Džastins ir vienīgais vīrietis priekš manis. Es nekad nesatiktos ne ar vienu citu, ja vien Džastinam nebūtu identisks dvīnis vai kaut kas tāds.”

Neizskatās, ka Gabriela gatavojas kaut kad savas dzīves laikā no savas Bībera atkarības atteikties, jo viņai ir veseli 5 tetovējumi, kas parāda viņas mīlestību pret Džastinu.

 

 

Bet viena lieta, kas patiešām pierāda meitenes mīlestību pret Džastinu ir tas, kas viņa tur savā istabā tur viņa pilna izmēra kartona atveidojumu. Viņa atzīst, ka sarunājas ar to, dažreiz pat guļ ar to kopā, taču apgalvo, ka nav vēl mēģinājusi kartona Džastinu kopā vakariņot vai ko tamlīdzīgu.

“Varbūt es kādreiz nonesīšu viņu lejā, lai viņš varētu ieturēt svētku vakariņas ar mūsu ģimeni.”

Meitene arī saka, ka viņas lielākais sapnis ir kādreiz satikt Džastinu personiski.

 

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment