Trakulīgs āpsis tiek aizvests uz patversmi, bet iemesls ir neiedomājams!

Sieviešu dzimtes ballīšu zvērs tika atrasts bezsamaņā guļot Polijas pludmalē, Revelas pilsētā, to ieskāva vairākas alus pudeles un pēc atrašanas, mazo ballētāju aizveda uz dzīvnieku patversmi.

Dzīvnieku patversmes darbinieki patversmes Facebook lapā ievietoja bildes un video klipu ar āpsi, ko viņi nosauca par Vandziju, nodēvējot video sekojoši “Ak, jaunība. Ak, vasaras brīvdienas”.

Dzika Ostoja, kas atrada dzīvnieku pludmalē, savā Facebook lapā ierakstīja: “Mēs Vandziju atradām starp septiņām (tukšām alus) pudelēm. Turpat, krūmos atradās vēl divas pudeles, iespējams, ka Vandzija sāka savu ballīti tur. Haha.”

Dzika Ostoja pastāstīja, ka āpšu meitene esot nozagusi dzērienus citiem atpūtniekiem, kas atradušies pludmalē un korķīšus atvērusi ar zobu palīdzību.

Dzīvnieks atradās bezsamaņā divas dienas, bet tagad jau atrodas uz pilnas atlabšanas robežas, pat tad, ja viņas paģiras ir kaut kas īpašs. Patversmes darbinieki plāno viņu palaist atpakaļ savvaļā jau nākamās nedēļas laikā.

Vismaz Vandzija neradīja postījumus citiem, šī mēneša sākumā kāda vāvere nokļuva virsrakstos, pēc tam, kad bija ielauzusies Vorčesteršīras krogā, piedzerusies un izraisījusi 300 Lielbritanijas mārciņu vērtus zaudējumus.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment