Triki, kā saglabāt enerģiju visas dienas garumā!

Iesaisti vienkāršu fizisku aktivitāti. Tu varētu domāt, ka nodarbošanās ar sportu tikai samazinās tavu enerģiju, tomēr efekts ir pilnīgi pretējs. Tev enerģiju palīdzēs saglabāt kaut vai viegls 20 minūšu brauciens ar riteni – tas var pacelt enerģijas līmeni līdz pat 90%. Efekts ir tūlītējs un ilgst līdz pat vienai stundai. Tomēr tas nenozīmē, ka tev vajadzētu pārdozēt ar sportu – pārāk intensīvi treniņi tavu enerģiju patiešām atņems, tādēļ pieturies pie neilgām, vienkāršām fiziskajām aktivitātēm.

Pārstāj spiest modinātāja atlikšanas pogu! Pavisam neilgi miega sprīži iztraucē tavu ķermeņa pulksteni, tādēļ tu dienas laikā sāc justies miegains un paviršs. Rezultāts: miegainības cikls. Ja neesi vēl gatavs izrāpties no gultas, nospied atlikšanas pogu tikai vienreiz un izmanto to laiku, lai pamodinātu sevi.

Otrās pusdienas. Lielākā daļa cilvēku paliek izsalkuši ik pēc trīs līdz četrām stundām. Tādēļ, ja ēd brokastis pulksten astoņos un pusdienas dienas vidū, tavam ķermenim ir nepieciešams atjaunoties jau trijos dienā. Bet nesniedzies vienkārši pēc kliņģerīšu paciņas. Ieturi mazāku, bet proteīniem, taukiem un kompleksajiem ogļhidrātiem bagātu maltīti.

1440785540-energy

Bonuss – tulītēja enerģija! Lai tev būtu daudz vieglāk pamosties vai arī neaizmigt dienas laikā, nostājies šādā pozīcijā, kas palīdzēs tavām smadzenēm sev pateikt, ka nav pienācis gulētiešanas laiks. Uzreiz jutīsies daudz labāk!

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment