Trešdiena:
-
200 g vārītu rīsu un dārzeņu.
-
50 g valriekstu ar vienu ēdamkaroti medus.
-
200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņu salātiem.
-
Trīs vārītas olas ar diviem tomātiem.
-
300 g jogurta ar tauku saturu ne vairāk par 2,5%.
Ceturtdiena:
-
200 g pilngraudu makaronu sajaukti kopā ar 50 g biezpiena.
-
Viens ābols un viens banāns.
-
200 g vārītas liellopu gaļas ar dārzeņu salātiem.
-
200 g jūras velšu.
-
300 g piena.
Piektdiena:
-
Divas ēdamkarotes medus.
-
Liela dārzeņu salātu porcija, kas sajaukta kopā ar olīveļļu.
-
200 g vistas filejas kopā ar trīs nelieliem gurķiem.
-
Trīs vārītas olas.
Sestdiena:
-
200 g vārītu pupiņu kopā ar dārzeņiem.
-
200 g augļu salātu, kas sajaukti kopā ar vienu ēdamkaroti medus.
-
200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņiem.
-
150 g siera ar zemu tauku saturu.
-
0,5 l kefīra ar zemu tauku saturu.
Svētdiena:
-
200 g vārītu kartupeļu ar dārzeņu salātiem.
-
200 g jebkādu augļu.
-
200 g vārītas liellopu gaļas, desertā citrusa augļi.
-
150 g biezpiena.
-
400 g rūgušpiena.
Lasi vēl: Ārsti nosauc 3 uztura bagātinātājus, kas ir nekas vairāk kā lieka naudas tērēšana
Avots: fithacker.ru