Trūkst ideju pilnvērtīga uztura ēdienkartei? Lūk, piedāvājam nedēļas plānu!

Trešdiena:

  1. 200 g vārītu rīsu un dārzeņu.

  2. 50 g valriekstu ar vienu ēdamkaroti medus.

  3. 200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņu salātiem.

  4. Trīs vārītas olas ar diviem tomātiem.

  5. 300 g jogurta ar tauku saturu ne vairāk par 2,5%.

Ceturtdiena:

  1. 200 g pilngraudu makaronu sajaukti kopā ar 50 g biezpiena.

  2. Viens ābols un viens banāns.

  3. 200 g vārītas liellopu gaļas ar dārzeņu salātiem.

  4. 200 g jūras velšu.

  5. 300 g piena.

Piektdiena:

  1. 100 g rīsu kopā ar 100 g vārītām zivīm.

  2. Divas ēdamkarotes medus.

  3. Liela dārzeņu salātu porcija, kas sajaukta kopā ar olīveļļu.

  4. 200 g vistas filejas kopā ar trīs nelieliem gurķiem.

  5. Trīs vārītas olas.

Sestdiena:

  1. 200 g vārītu pupiņu kopā ar dārzeņiem.

  2. 200 g augļu salātu, kas sajaukti kopā ar vienu ēdamkaroti medus.

  3. 200 g vārītas teļa gaļas kopā ar dārzeņiem.

  4. 150 g siera ar zemu tauku saturu.

  5. 0,5 l kefīra ar zemu tauku saturu.

Svētdiena:

  1. 200 g vārītu kartupeļu ar dārzeņu salātiem.

  2. 200 g jebkādu augļu.

  3. 200 g vārītas liellopu gaļas, desertā citrusa augļi.

  4. 150 g biezpiena.

  5. 400 g rūgušpiena.

Lasi vēl: Ārsti nosauc 3 uztura bagātinātājus, kas ir nekas vairāk kā lieka naudas tērēšana

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment