Tu dzer naktī nostāvinātu ūdeni? Lūk, mums tev ir jaunumi!

Ne viens vien cilvēks uz naktsskapīša pie gultas atstāj glāzi ūdens, lai no tās varētu padzerties nakts vidū. Tomēr – vai nostāvinātu ūdeni ir ieteicams dzert?

Šo rakstu patiesībā var attiecināt uz jebkuru ūdeni, kas ir nostāvināts ilgāk par 5 stundām – neatkarīgi no tā, vai tas ir atstāts glāzē vai pudelē, mašīnā vai guļamistabā, gaismā vai tumsā, siltumā vai aukstumā.

Ir lietas, kas būtu jāņem vērā, arī dalot ūdens pudeli vai glāzi ar citu cilvēku.

Lasi vēl: Dzert pārāk daudz ūdens ir ļoti kaitīgi organismam. Kā zināt, vai tu dzer par daudz?

Pāršķir lapu, lai uzzinātu, vai nakti nostāvinātu ūdeni dzert ir veselībai nekaitīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">darklight</cite>

    Nedzeriet ūdeni un neelpojiet, jo jums var uzbrukt ļaunās baktērijas!!!
    TG/AM

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Tev ir resna dirsa, izgāzies vēders, speķaini vaigi kā cūkai pirms ziemassvētkiem un celulīts uz ciskām? Tam visam pa virsu vēl sametušās pumpas?
    Chocolate Slim ir dabisks notievēšanas un svara regulēšanas komplekss, kurš dara brīnumus ar ķermeni. Pilnībā izgatavots no dabīgām izejvielām, ātri un bez nepatīkamām blaknēm samazina lieko svaru, cīnās ar celulītu, atbrīvo ādu no izsitumiem un pinnēm.
    Klīniskie izmēģinājumi pierādījuši, ka vidēji mēneša laikā Chocolate Slim lietošana dod acīmredzamu un jūtamu efektu. Jau vairāk kā 7000 sieviešu padarījušas savu dzīvi un ikdienu laimīgāku ar šo produktu. Svara zaudēšana nekad agrāk nav bijusi tik viegla un patīkama! https://goo.gl/zgIdCP

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Muļķīgs raksts.Tas,ka mūsdienās baidās cilvēks pieskarties cilvēkam tā nu gan ir taisnība. Un mūsdienās ,mūs apdraud vesels lērums jaunu ,nedzirdētu slimību,tā ir taisnība.

Leave a Comment