Tu dzer naktī nostāvinātu ūdeni? Lūk, mums tev ir jaunumi!

Ūdens uzglabāšana

Ūdens uzglabāšana glāzē ir visnehigiēniskākā, jo tās virspusē nosēdīsies jebkas, kas lido gaisā (piemēram, putekļi, baktērijas, utt), tāpat tajā var iekrist mats vai kāds kukainis, bet arī ūdens pudele nepasargā no baktērijām – mums ikvienam uz lūpām un mutē ir baktērijas, kas saskarē ar pudeli un pudelē esošo ūdeni, sāks vairoties (īpaši ātri, ja pudele atradīsies siltā, gaišā vietā).

Idejiski, ja mēs vēlamies dzert ūdeni, kurā ir pēc iespējas mazāk mikrobu, tad mums ir jādzer ūdens no pudeles un jāizdzer to vienā piegājienā, kā tas ir tikko atvērts vai arī no pudeles ūdens ir jāielej glāzē un glāze jāiztukšo vienā piegājienā. Arī glāze ar kaut ko jāaizklāj vai jāapgriež otrādi, lai tajā nekas nesakrājas, kamēr to neizmanto.

Ūdens glāzes dalīšana

Diviem vai vairāk cilvēkiem nevajadzētu dzert no vienas un tās pašas glāzes vai pudeles, tā kā tas ir vistiešākais veids, kā nodot baktērijas un vīrusus. Tu nekad nevari zināt, kādas baktērijas ir uz tavām lūpām – iespējams, tu no šo baktēriju vai vīrusu radītajām slimībam esi jau ieguvis imunitāti, bet cilvēks, ar kuru tu dali ūdens glāzi vai pudeli, nav.

Lasi vēl: Dzert pārāk daudz ūdens ir ļoti kaitīgi organismam. Kā zināt, vai tu dzer par daudz?

Vārīts ūdens pret krāna ūdeni

Patiesībā jau krāna ūdenim būtu jābūt pilnībā atbilstošam pēc tā sastāva, lai to varētu dzert nefiltrējot un nenovārot, bet tie, kuri ir bailīgi pēc dabas, to tomēr novāra un izfiltrē pirms dzeršanas vai arī dzer tikai ūdeni, kas pildīts pudelēs.

Klīst baumas, ka ūdens, kas pildīts pudelēs, ir tas pats krāna ūdens, tāpēc visdrošāk būs, ja izmantosi ūdens kvalitātes noteikšanas pakalpojumu savās mājās un pie viena pārbaudīsi ūdeni, kas pildīts pudelēs, ja uztraucies par pieejamā ūdens tīrību.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">darklight</cite>

    Nedzeriet ūdeni un neelpojiet, jo jums var uzbrukt ļaunās baktērijas!!!
    TG/AM

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Tev ir resna dirsa, izgāzies vēders, speķaini vaigi kā cūkai pirms ziemassvētkiem un celulīts uz ciskām? Tam visam pa virsu vēl sametušās pumpas?
    Chocolate Slim ir dabisks notievēšanas un svara regulēšanas komplekss, kurš dara brīnumus ar ķermeni. Pilnībā izgatavots no dabīgām izejvielām, ātri un bez nepatīkamām blaknēm samazina lieko svaru, cīnās ar celulītu, atbrīvo ādu no izsitumiem un pinnēm.
    Klīniskie izmēģinājumi pierādījuši, ka vidēji mēneša laikā Chocolate Slim lietošana dod acīmredzamu un jūtamu efektu. Jau vairāk kā 7000 sieviešu padarījušas savu dzīvi un ikdienu laimīgāku ar šo produktu. Svara zaudēšana nekad agrāk nav bijusi tik viegla un patīkama! https://goo.gl/zgIdCP

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Muļķīgs raksts.Tas,ka mūsdienās baidās cilvēks pieskarties cilvēkam tā nu gan ir taisnība. Un mūsdienās ,mūs apdraud vesels lērums jaunu ,nedzirdētu slimību,tā ir taisnība.

Leave a Comment