Tu neiedomāsies, kāpēc viņām ir tetovējumi tieši uz sejas!

1

“Tas bija likums un tas bija arī moderni,” apgalvo 106 gadus vecā Fatma Tarnonī. “Lai tu būtu skaista, nācās tetovēties, tādēļ arī es to darīju,” viņa papildina. Kopš tā laika reliģija Alžīrijā ir mainījusies un tagad sievietēm tiek stāstīts, ka tetovējumi uz sejas ir grēks.

2

Grēku izpirkšana: 73 gadus vecā Aišai Djelalai tetovēšana tika veikta agrā jaunībā, tagad viņa ir ziedojusi visu viņai piederošo, lai izpirktu savus grēkus, tagad viņa sejas tetovējumus redz kā grēku.

3

Kauns: 74 gadus vecā Djena Benzahra pastāsta, ka jūtas slikti tetovējuma dēļ – lai arī tas ir mazs – citi viņai ir teikuši, ka tā ir grēcīga rīcība.

4

Grūtības: 80 gadus vecā Fatma Hadada atzīst, ka vēlēts, kaut viņai šo tetovējumu nebūtu.

5

Sen sen atpakaļ: 94 gadus vecajai Fatmai Badredīnai tetovējums tika uztaisīts 1930-t gadu vidū. Viņa vēlējās, lai tetovējumu likvidē, bet viņai tika teikts, ka ādā ir pārāk veca un viņai nāksies vien ar tetovējumu sadzīvot.

6

Veiksmei? 68 gadus vecā Khamsā Hogali apgalvo, ka tetovējums darījis labu, jo palīdzējis glābt viņas laulību.

7

Pakļauta apkārtējo spiedienam: 86 gadus veco Mazozu Bugladu uz tetovēšanos iedrošināja vecāki.

8

Laulība: 90 gadus vecā Džemai Daodi tetovēties licis vīrs – viņa pati to rūgti nožēlo.

9

Neizturamas sāpes: 75 gadus vecā Fatma Benjadīra atzīst, ka lai izpirktu grēkus viņa atdevusi lielāko daļu sev piederošo lietu.

10

Politiski iemesli: 74 gadus vecā Kadra Kabsi tika tetovēta, lai atzīmētu Alžīrijas neatkarību no Francijas – viņa vēl joprojām uzskata, ka tas bija pareizs lēmums.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment