Ko tu nekad, nekad nedrīksti darīt katrai horoskopa zīmei

AUNS

Nekad, nekad nestrīdies ar viņu 

Auns ir ļoti ātras dabas, agresīvs un impulsīvs. Plus – viņš ir arī atlētisks un gatavs jebkurā laikā tev dot pretī!

VĒRSIS

Nekad nezodz viņa ēdienu

Principā Vērsim patīk dalīties ar ēdienu, it īpaši tad, ja viņš pats to ir gatavojis. Bet, ja tu viņa ēdienu zagsi, viņš jutīsies ļoti aizvainots. Pat vairāk: viņš pret tevi zaudēs visu cieņu. 

DVĪŅI

Nekad neliec viņam aizvērties

Dvīņiem ļoti patīk komunicēt, un, ja tu liksi viņam apklust, viņš jutīsies ļoti aizvainots – viņs jutīsies tā, it kā tu viņam būtu nogriezis kādu ķermeņa daļu, jo bez komunikācijas viņi nevar dzīvot.

VĒZIS

Nekad viņu nekritizē

Vēzis ir mazliet nedrošs, tādēļ, ja tu viņam dosi konstruktīvu kritiku, tas būs kā iesist viņam pa iekšām: ķermeņa uzsprāgšana pat būtu daudz mazākas sāpes.

LAUVA

Nekonkurē ar viņu

Lauvām patīk atrasties uzmanības centrā un viņas ir labi līderi, tādēļ, ja centīsies ar viņām sacensties, viņas tevi uzreiz ieliks savā dzīves melnajā sarakstā. Un ir ļoti grūti no Lauvas izdabūt piedošanu!

JAUNAVA

Nekad necenties pierādīt, ka viņa maldās

Ja tu centīsies ieskaidrot Jaunavai ko un kādēļ viņa ir izdarījusi nepareizi, viņa izmantos visus savas iespējamās analītiķes prasmes, lai pierādītu, ka viņai ir bijusi taisnība. Un viņai būs vienalga, cik daudz laika tas prasīs.

SVARI

Nekad neiedzen viņu stūrī

Svariem nepatīk konfrontācija, kā arī viņiem nepatīk, ja viņi tiek spiesti pieņemt lēmumu. Un, ja tu centies izdarīt kaut ko, kas iekļauj abu šo lietu apvienojumu, tu izraisīsi Svaru nervu sabrukumu – un tas nav nekas skaists.

SKORPIONS

Nekad nemelo viņam

Skorpioni ir kaislīgi cilvēki un viņi nespēj piedot melus un meļiem. Ja tu melosi Skorpionam, un viņš to uzzinās, acīs labāk ir ieteicams vairs nerādīties.

STRĒLNIEKS

Nekad neierobežo viņu

Strēlniekam ir jāvar brīvi kustēties uz priekšu – gan fiziski, gan emocionāli. Ja prasīsi no viņa pārāk lielu uzmanību vai arī centīsies atrunāt viņu no kaut kā darīšanas, viņš no dusmām uzsprāgs. 

MEŽĀZIS 

Nekad neko netēlo viņa priekšā

Mežāzis ir godīgs un tiešs, un, kad kāds nav pret viņu godīgs, Mežāzim šis cilvēks momentā vairs nepatīk un viņš ar viņu vairs negribēs saistīt neko. 

ŪDENSVĪRS

Nekad necenties viņu mainīt

Ūdensvīrs ir unikāls un seko pats savam bungu ritmam, tādēļ, ja centīsies viņu mainīt, viņš no tevis atbrīvosies uz visiem laikiem.

ZIVIS

Nekad necenties viņu izjokot

Zivis ir mazliet pārāk jūtīgas, un, ja tu ar viņām izspēlēsi kādu joku, tu riskēsi ar viņu emocionālo pasauli, kuru tu noteikti nespēj panest.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment