Tu nespēsi noticēt, kāda iemesla dēļ šis vīrietis tika atlaists no darba – necilvēcība!

Viņš piedalījās sava dēla dzemdībās.

Kaināns Ostins nāca šajā pasaulē Jaunā gada rītā. Diemžēl piedalīšanās dēla dzemdībās pārbaudes laika ietvaros noveda pie vienpusējas darba līguma laušanas no uzņēmuma puses.

Skat, kāda jauka ģimenīte.

1

Lemārs priecājas par jaunākā ģimenes locekļa nākšanu pasaulē par spīti tam, ka zaudējis darbu. Viņš pastāstīja reportieriem: “Dažkārt kaut ko zaudējot, tu pretī iegūsti kaut ko daudz, daudz vērtīgāku.”

Mazais Kaināns bija pirmais mazulis, kurš 2017. gadā piedzimis Konkordas slimnīcā. Ziņas par šajā gadā pirmo dzimušo bērniņu drīz vien aizēnoja Lemāra darba devēju lēmums atlaist viņu no darba.

Pēc dienēšanas Irākā, armijas veterānam Lemāram darba atrašana sagādāja pamatīgas grūtības. Beigu beigās viņš ieguva darbu apsardzes firmā. Apsardzes darbinieka pienākumos noteikts tas, ka darbiniekam vienmēr jābūt sazvanāmam.

Tomēr viņam ģimene ir pirmajā vietā.

Ostins nenožēlo, ka pirmajā vietā nostādījis ģimeni, nevis darbu. Tas bija grūts lēmums, bet, ja viņam tas būtu jāpieņem vēlreiz, viņš rīkotos tieši tāpat. Vīrietis piemetina: “Ģimene man ir pirmajā vietā.” Lemārs atsakās viņiem uzgriezt muguru. Tā, nu, Ostinu ģimene ieguva vēl vienu barojamu muti, bet zaudēja galveno apgādnieku.

Lasi vēl: Stjuarte nopelnīja 884 000 Eiro, bet par to viņu atlaida no darba!

Sabiedrības atbalsts

Par laimi, ir arī labās ziņas. Atbalstītāji, tai skaitā ģimenes advokāte Sāra Peršīno Ostinu vārdā izveidoja kampaņu ziedojumu vākšanas portālā “GoFundMe”. Šobrīd savākti cerētie 5 000 ASV dolāri.

Jauna darba piedāvājumi

Pēc notikušā daudzi uzzināja par Lemāra situāciju un steidza viņam piedāvāt darbu. Ostinu ģimene ir neticami pateicīga par daudzajiem darba piedāvājumiem, kas nākuši no visām pasaules malām – arī no Austrālijas un Skotijas.

Tālākais ceļš

Lemāram Ostinam pašam jāpieņem lēmums un jāizvēlas sava nākotne. Cerams, ka viņa ceļš būs veiksmīgs un panākumiem bagāts.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment