Tu neticēsi, cik lielas ir šī vīra rokas! Viņš ir kā Papaijs no multenes

30-interesanti-fakti-2-6

Lai atklātu, kas padara Džefa apakšdelmus tik lielus, tika veiktas vairākas medicīniskas izmeklēšanas, tomēr ģimenes fotogrāfijās redzams, ka viņš jau piedzima ar lielām rokām.

Minesotas universitātes ārsti centās atrast gigantisma vai elefantiāzes pazīmes, tomēr, viņi secināja, ka nav nekādu slimības vai anomāliju pazīmju.

Džefa sieva, Džīna, apgalvo, ka viņš vienkārši tāds ir piedzimis.

Armreslers no Steisijas, Minesotā, armreslinga turnīros piedalās jau kopš astoņdesmitajiem, viņa milzīgās rokas garantē dabisku pārākumu.

Viņš stāsta: „Es jau kopš vidusskolas laikiem nodarbojos ar armreslingu, tieši tad mani iesauca par Papaiju.”

„Pateicoties Pasaules armreslinga līgai , es šobrīd sacenšos ar cilvēkiem no visas Amerikas. Ir jautri apceļot vietas, uz kurām tu citādi nedotos. Man vienmēr padevās armreslings, tomēr manu roku lielums parasti šokēja cilvēkus,” viņš piebilst.

Džefs atzīst, ka mirklī, kad cilvēki ierauga viņa rokas realitātē, nevis fotogrāfijās, viņi ir ārkārtīgi izbrīnīti.

Sākotnēji, Džefs nekoncentrējās uz īpašiem armreslinga spēka treniņiem, viņš attīstīja spēku, darot dažādus lauku darbus: skaldot malku, rokot un strādājot ar smago aprīkojumu.

Tomēr, tagad, viņš ir uzsācis šo lietu uztvert nopietni, un ir pievērsies armreslinga vingrinājumu izpildei.

Džīna saka: „Es vienmēr iedrošinu Džefu, lai arī ko viņš darītu – un tas ir tik jautri.”

„Visi domā, ka Džefs ir jautrs cilvēks un mēs vienmēr kopā darām daudz dīvainu lietu. Šī ir tikai nākamā fāze. Man patīk turnīri, turklāt, viņš mani ņem līdzi lidmašīnā, mēs dzīvojam jaukās viesnīcās un brīnišķīgās vietās,” viņa piebilst.

„Es ar viņu ļoti lepojos,” saka Džīna.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment