Tu neticēsi, cik stipra ir šī 77 gadus vecā omīte!

Iepazīsties ar 77 gadus veco svarcēlāju Villiju Murfiju – viņa nav tipiskā vecmāmiņa, un viņa kļūst arvien stiprāka! Villija daudzos cilvēkos izsauc pārsteigumu, spējot pacelt tik lielus svarus – divas reizes smagākus, nekā viņas pašas svars.

Iespaidīgākais ir tas, ka Murfijai nav bijis sava trenera – viss ir apgūts pašmācības ceļā, tomēr viņa ir spējīga konkurēt ar citiem svarcēlājiem, un šobrīd pat spēj pievilkties un atspiesties ar vienu roku.

635528076329904804-LP-willie-murphy-B-112614-Metro.JPG

Tikai pagājušajā gadā viņa sāka cilāt 2 kg smagus svarus pēc tam, kad bija ieraudzījusi reklāmu par svarcelšanas konkursu. Tas tikai pierāda to, ka nekad nav par vēlu sākt.

“Es vēlējos kļūt labāka. Vēlējos, lai manā dzīvē ir kaut kas jauns, tādēļ sāku nodarboties ar svarcelšanu. Pamazām es kļuvu arvien spēcīgāka,” saka Villija. Viņas smagais darbs ir arī atmaksājies – 2014.gadā viņa laimēja galveno balvu – Gada svarcēlājs. 

Screen Shot 2014-12-02 at 4.43.39 PM

“Visi redz, ka esmu veca, bet netieku stumta apkārt ratiņkrēslā. Man ir gandrīz 80 gadi, bet es vēl aizvien dzīvoju savu dzīvi,” saka Villija. Viņa mūs noteikti spēs iedvesmot arī beidzot ķerties klāt pie saviem sapņiem.

Avots: www.newszoom.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment