Turcijā gatavo ļoti garšīgu zupu un nespēju noturēties, pagatavoju arī: tik garšīgu zupu sen nebiju ēdusi!

 

Ielejiet 500 mililitrus ūdens un labi samaisiet, lai visi miltu gabali ir pilnībā izšķīdināti. Pēc tam pievienojiet vēl 1,5 litrus ūdens.

Tad ņem četrus vidēja lieluma kartupeļus un sagriež tos mazos kubiņos.

Kartupeļus liek katliņā kopā ar pārējām sastāvdaļām, ļauj ūdenim vārīties un vāra uz vidējas uguns zem vāka apmēram 10 minūtes.

Tālāk ņemam 250 gramus baltās zivs filejas (var ņemt jebkuru zivi, es izmantoju pikšu) un sagriež kubiņos, nevajag sasmalcināt, lai zivs zupā ir jūtama.

Vajag arī 250 gramus sarkanās zivs filejas (jebkura veida), to arī sagriežam lielos kubiņos.

Sagrieztu zivi liek katlā, samaisa un pievieno garšvielas:

sāls pēc garšas

melnie pipari pēc garšas

Vāra zupu uz lēnas uguns apmēram 8-10 minūtes, ar to pietiek, lai kartupeļi būtu gatavi līdz gatavi un arī zivs.

Beigās pievieno smalki sagrieztas dilles.

Lasi vēl: Gatavoju ļoti garšīgus un vienkāršus salātus ar gaļu un dārzeņiem. Salāti sanāk koši un apetītlīgi.

Lasi vēl: Mūžībā devusies filmas “Briljanta roka” spilgtā aktrise

Noteikti pievienojiet zupai puscitrona sulu. Visu vēlreiz samaisa un var pasniegt.

Izrādās ļoti garšīga, aromātiska un bagātīga zupa!

Man un manai ģimenei ļoti patika!

 

Arī interesanti: Kļuvis zināms, kas ir noslēpumainais vijolnieces Katy Tindenrmark mīļotais vīrietis: izrādās, ka viņš ir ne tikai krietni vecāks, bet arī precējies

Leave a Comment