Ielejiet 500 mililitrus ūdens un labi samaisiet, lai visi miltu gabali ir pilnībā izšķīdināti. Pēc tam pievienojiet vēl 1,5 litrus ūdens.
Tad ņem četrus vidēja lieluma kartupeļus un sagriež tos mazos kubiņos.
Kartupeļus liek katliņā kopā ar pārējām sastāvdaļām, ļauj ūdenim vārīties un vāra uz vidējas uguns zem vāka apmēram 10 minūtes.
Tālāk ņemam 250 gramus baltās zivs filejas (var ņemt jebkuru zivi, es izmantoju pikšu) un sagriež kubiņos, nevajag sasmalcināt, lai zivs zupā ir jūtama.
Vajag arī 250 gramus sarkanās zivs filejas (jebkura veida), to arī sagriežam lielos kubiņos.
Sagrieztu zivi liek katlā, samaisa un pievieno garšvielas:
sāls pēc garšas
melnie pipari pēc garšas
Vāra zupu uz lēnas uguns apmēram 8-10 minūtes, ar to pietiek, lai kartupeļi būtu gatavi līdz gatavi un arī zivs.
Beigās pievieno smalki sagrieztas dilles.
Lasi vēl: Gatavoju ļoti garšīgus un vienkāršus salātus ar gaļu un dārzeņiem. Salāti sanāk koši un apetītlīgi.
Lasi vēl: Mūžībā devusies filmas “Briljanta roka” spilgtā aktrise
Noteikti pievienojiet zupai puscitrona sulu. Visu vēlreiz samaisa un var pasniegt.
Izrādās ļoti garšīga, aromātiska un bagātīga zupa!
Man un manai ģimenei ļoti patika!