Tuvāko dienu laikā divas zodiaka zīmes varēs baudīt lielu naudas plūsmu var teikt ”no zila gaisa”

Zivis

 

Arī Zivis tuvākajā nākotnē var gaidīt pieaugošu finansiālu labklājību. Lai sasniegtu šo mērķi, būs nepieciešami mazi soļi, un svarīgi nav ļauties citu viedoklim. Fokusējies uz savām ambīcijām, un tādējādi sasniegsi vēlamos rezultātus ātrāk.

Turklāt šajā laikā aktīvi aktivizēsies komunikācijas enerģija. Tas nozīmē, ka tavs sociālais loks papildināsies ar jauniem cilvēkiem. Astrologi prognozē, ka Visums būs tavā pusē un palīdzēs sasniegt augstus sasniegumus.

 

 

Šonedēļ zvaigznes iesaka tev palēnināt tempu un īslaicīgi neuzņemties jaunus darbus. Atvēli laiku, lai rūpīgi pārdomātu situāciju un meklētu jaunus, netradicionālus risinājumus.

Izvairies no darbiem, kas tevi nepievēlina vai neiedvesmo. Tuvojoties nedēļas nogalei, sagatavojies nopietnam pagriezienam liktenī – situācija var attīstīties citādāk, nekā biji plānojis.

Pieņem filozofisku attieksmi un atceries, ka visam, kas notiek, ir kāds labvēlīgs mērķis. Šonedēļ īpaši rūpējies par savu v**elību, jo pastāv liela traumu risks.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Šonedēļ var gadīties, ka nonāksi sarežģītā situācijā, kurā viss var sajaukties un griezties galvā. Iespējams, ka nebūs iespējams plānot neko konkrētu. Šādā brīdī varēsi radikāli mainīt savas darbības sfēru, iepazīties ar jauniem cilvēkiem un atrast uzticamus partnerus.

Lasi vēl: Mūsu ģimenes vismīļākās kotletes! Es ņemu gaļu dūres lielumā un cepu veselu kaudzi. Padalos arī ar noslēpumu

Tomēr ir vērts apsvērt iespēju nolikt malā daļu no ienākumiem nākotnei, jo var rasties grūti brīži, zināmi kā “melnās dienas”. Sagatavojies tam. Velti īpašu uzmanību arī savai v**elībai, jo pastāv liela iespējamība sas*imt ar infekcijas slim*bām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment