Kur jāliek naudas koks, lai tas piesaistītu mājoklim un tā saimniekiem milzu bagātību

Crassula tiek dēvēta par naudas koku, jo tās biezās, noapaļotās lapas atgādina monētas. Tiek uzskatīts, ka augs uzlabo īpašnieku finansiālo stāvokli.

Lai piesaistītu lielas finanšu plūsmas, nepieciešams pareizi novietot ziedu. Taču vispirms ir jākoncentrējas uz naudas koka prasībām. Ja krūms cietīs, nauda nenonāks pie jums, bet “aizies” no mājas. Tam piekrīt arī ezotēriķi.

Ziedu prasības attiecībā uz vietu

Crassula ir sukulents, dabiskos apstākļos aug tiešos saules staros. Kultūrā audzēti eksemplāri labi pielāgojas istabas apstākļiem. Bet tomēr ēna tiem nepatīk – tie slimo, biezas lapas zaudē elastību, kļūst gausas, palēninās augšana.

Nopirktā veikalā, patstāvīgi audzēta vai dāvināta crassula labi attīstās izkliedētā gaismā. Aizsardzība nepieciešama tikai vasaras pusdienlaikā uz dienvidu palodzes.

Šī metode palīdzēs jums vienmēr sagriezt sīpolus bez asarām

Pie spilgtas saules var pieradināt jebkuru, pat pieaugušu tauriņu, bet tas jādara pakāpeniski. Laika gaitā zieds var stāvēt uz dienvidu palodzes bez aizsardzības un justies labi. Vienīgi lapas kļūs sarkanas vai iegūs terakotas krāsas maliņu, bet tas ir normāli.

Augs panes pusēnainu vietu, bet to nemīl. Dažkārt vecus eksemplārus apzināti novieto prom no gaismas avota, lai palēninātu augšanu – ar laiku resnums var kļūt tik liels, ka to pārceļ divās daļās.

Lasi vēl: Kurmji atkal uzbrūk dārzam? Kā viegli atbrīvoties no šiem kaitēkļiem, izmantojot vienkāršas metodes

Vēl viena prasība – podam jābūt stabilam. Kultūras veģetatīvie orgāni ir trausli, tos viegli salauzt ar pieskārieniem. Ja pods nokrīt, to nāksies pa gabaliņam pacelt, jo lapas būs nokritušas. Vai drīzāk sakņot – jebkura lapa labprāt dos apakšējos dzinumus, īpaši zariņš.

Lasi vēl: Es daru visu iespējamo, lai manā zemes gabalā augtu nātres. Kāpēc man tas ir vajadzīgs?

Bet kur labāk šo augu turēt, lai naudiņu tas piesaistītu? Noskaidrosim!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment