Mazgāsieties zelta lietū: Globa prognozē dimanta brīnumainu laiku četrām zodiaka zīmēm no 9. aprīļa

Slavenā astroloģe Tamāra Globa ir sagatavojusi prognozi, saskaņā ar kuru četras zodiaka zīmes no 9. aprīļa sagaida neticami panākumi dažādās dzīves jomās.

Auns būs labvēlīgs finanšu jomā. Viņiem būs iespēja ievērojami uzlabot savu finansiālo stāvokli, atļauties iegādāties greznas lietas, baudīt patīkamu atpūtu labā kompānijā un pat ieguldīt līdzekļus ienesīgos projektos.

 

 

Arī Vēži un Svari varēs cerēt uz finansiālu veiksmi. Turklāt viņi parādīs savas intelektuālās, radošās un sportiskās spējas. Šis periods būs labvēlīgs mācībām, radošumam un fiziskām aktivitātēm. Tomēr viņiem vajadzētu kontrolēt savus izdevumus, lai netērētu pārāk daudz.

Lasi vēl: Marts dārzā: kā pavasarī tikt galā ar zemesvēžiem

Vēži novērtē stabilitāti un godīgumu attiecībās ar citiem, kas padara viņus par cienījamiem sabiedrības locekļiem. Viņu uzticamība un godīguma izjūta rada cieņu un uzticību.

Ja kāds nolems izjaukt šo līdzsvaru un mēģinās apvainot vai pazemot Vēžus, karma nepaliks bez ievērības. Tie, kas izvēlēsies kaitēt Vēršiem, saskarsies ar cieņas zaudēšanu no citu cilvēku puses un kļūs par sabiedrības nosodījuma objektu.

Eņģelis norādīs, kā rīkoties, lai nedraudzīgo rīcība novestu pie pašapziņas un sabiedrības atbalsta zaudēšanas, turklāt pie izolācijas un vientulības. Tā nebūs atriebība, bet gan pašas dievišķās providences sods.

Vērši  izturēs netaisnības triecienu un saglabās savu integritāti un pašcieņu. Viņi izmantos savu gudrību un pacietību, lai pretotos negatīvai ietekmei no ārpuses.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment