Es vairs neiegādājos atkritumu maisus; tie ir pārāk dārgi un pastāvīgi saplīst. Es atradu bezmaksas un vienkāršu aizvietotāju

Vai arī jūs izmantojat speciālos atkritumu maisus? Dažiem tas ir ļoti praktisks risinājums. Nesen es arī tā domāju, bet esmu pamanījis, ka to kvalitāte ir būtiski pasliktinājusies.

 

Šķiet, ka maisu ražošana tagad ir kļuvusi lētāka, un tie ir kļuvuši plānāki, kas ir diezgan skumji. Vai jūs esat novērojuši, ka pat vienkārša kustība var izraisīt maisa ne tikai pārraušanos pie šuves, bet pat tā plīsumu? Tas nereti noved pie atkritumu nonākšanas visnepatīkamākajās un negaidītākajās vietās.

 

 

Protams, tas var būt patiešām neērti un nepatīkami, ja maisa plīsums notiks jūsu rokās, un visas ieejas vai ietves grīda tiks pārkaisīta ar jūsu dzīves atkritumiem.

 

Nestrīdos, ka ir pieejami izturīgi atkritumu maisi, taču to cenas var būt diezgan augstas. Ņemot vērā, cik bieži mēs ikdienā izmetam atkritumus, šādu maisu iegāde var izrādīties diezgan dārga. Turklāt, ja ir nepieciešams izmest kaut ko ar stipru smaku, nav loģiski gaidīt, kamēr maisi pilnībā piepildīsies. Šādā situācijā pirkuma izmaksas var ātri pieaugt.

 

Visbeidzot, ikdienā var iztikt arī bez atkritumu maisiem! Svarīgi ir pieiet šim jautājumam saprātīgi un meklēt alternatīvus risinājumus.

Ir daudz alternatīvu, kuras varētu būt tuvākas, nekā mēs domājam!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Es varu teikt, ka no saviem novērojumiem visneveiksmīgākais ir pēdējais maiss rullī. Jūs nepārtraukti izņemat iepriekšējos, un tas bieži vien beidzas ar to sabojāšanu. Šis fakts ir ļoti kaitinošs, un jūs, iespējams, tam piekritīsiet.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment