Tuvojas spēcīgākais spoguļdatums šogad, izmanto tā spēku maksimāli!

 

Vēlmju vizualizācija spoguļdatumā

Kā to izdarīt pareizi? Piemēram, jūs vēlaties iegūt jaunu darbu. Iztēlojieties visu līdz mazākajai detaļai: savu darba vietu, savu rīta braucienu uz kafejnīcu netālu no biroja, pa kādām ielām staigāsiet pēc darba dienas. Vizualizējiet atmosfēru kolektīvā, draudzīgus un smaidīgus kolēģus. Izveidojiet virtuālu stūrīti savā galvā un iekārtojiet to tā, it kā šī jaunā pasaule jau pastāvētu. Viņi viņam piešķīra smaržas, garšas, krāsas. Un vērojiet, kā jūsu dzīvē ienāk brīnumi!

Ja jums joprojām ir grūti iedomāties skaidru attēlu, izmantojiet noskaņu dēli un izveidojiet savu vēlmju karti. Vienkārši paņemiet lielu papīra lapu, vatmana papīru vai īpašu tāfeli un uzlīmējiet virsū pēc iespējas vairāk jūsu ideālās nākotnes attēlu. Ļaujiet viņiem vienmēr būt jūsu acu priekšā. Lai izveidotu vēlmju karti, varat arī izmantot tiešsaistes dizainerus. Pamēģini!

Pēc numerologu domām, spoguļdatums 02/02 ir ideāls laiks, lai savienotu divas sirdis. Taču daudzus cilvēkus biedē tas, ka 2024. gads ir garais gads. Saskaņā ar vecvecmāmiņas leģendām tas nav piemērots kāzām, nekustamā īpašuma iegādei vai darba maiņai. Tas, vai uzticēties māņticībai, ir katra personisks jautājums. Mūsuprāt, ticība un mīlestība, kas nāk no sirds, var salauzt jebkuru ļauno burvestību un vēl jo vairāk šādus aizspriedumus!

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2024. gada februāris nesīs finansiālu veiksmi: Andželas Pērles horoskops

Vai jūs ticat spoguļdatuma burvībai? Dalieties ar mums komentāros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment