Un atkal seši divnieki: gaišreģe Vanga sniedza briesmīgu prognozi 2022. gada 22. decembrim

Slavenā bulgāru gaišreģe Vanga savas dzīves laikā izteica daudz grandiozu pareģojumu, kas piepildījās ar apbrīnojamu precizitāti.

Turklāt daži raganas pareģojumi “palika uz vēlāku laiku”, tas ir, tie attiecas uz indivīdu, pasaules valstu un visas cilvēces nākotni. Viens no šiem lielās Vangas pareģojumiem attiecas uz “sešu divnieku dienu” – 2022. gada 22. decembri.

Kas varētu notikt šajā laikā, pēc bulgāru gaišreģa prognozēm, noskaidroja Džentlmenis.lv žurnālisti.

Lasi arī: Atbildi godīgi, kura, tavuprāt, no šīm nav īsta ģimene un uzzini daudz par sevi

Briesmīgais 2022. gads: pareģojumi, kas ir piepildījušies un turpina piepildīties

Laika gaitā Vangas fenomena pētnieki atrod arvien vairāk viņas pareģojumu un interpretē jau atklātos jaunā veidā. Tātad 2022. gadam bulgāru gaišreģis paredzēja divus šausmīgus datumus, kad ģeopolitiskā situācija pasaulē satricinās un krasi mainīsies.

2022. gada katastrofālo notikumu pirmo datumu bulgāru neredzīgie nosauca par “sešu divnieku dienu” 22. februārī. To, ka februāris atklāja visnelabvēlīgāko notikumu un katastrofu sēriju, nevar apstrīdēt.

Kā stāsta žurnālists un tuvs Vangas draugs Sergejs Kostornijs, gaišreģis brīdinājis, ka 21.gadsimta vēsturē grūtākais gads būs tieši 2022.gads un konkrētāk – februāra un decembra mēneši. Šis būs ārkārtīgi saspringtu politisko apstākļu, nozīmīgu pārmaiņu un notikumu, veco alianses iznīcināšanas un jaunu veidošanās laiks.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment