Trauku ieziež ar augu eļļu un vispirms ielej daļu mīklas, tā ir šķidra konsistence, lai to varētu viegli sadalīt pa visu veidnes virsmu.
Tad izklāj kāpostu kārtu.
Mīklu pārlej pāri pildījumam.
VIDEO:
Sagatavoto sacepumu liek uzkarsētā cepeškrāsnī cep apmēram pus stundu. atkarīgs no daudzuma cik jūs gatavojat. Var pasniegt galdā!
Vai jums patika recepte?
Lasi vēl: Slavenais pannā ceptais pīrāgs- ātri un vienkārši
Man īpaši garšo kāpostu sacepums- tas ir maigs, bet tajā pašā laikā barojoši un apmierinoši.
Tevi arī varētu interesēt
Var ēst ar jeb ko krējumu, majonēzi, kečupu.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc drošības jostai ir cilpa: par to kam tā ir nepieciešama daļa cilvēku nemaz nezina
- Jūs, iespējams, to nepamanāt, taču šīs 10 smalkās pazīmes nozīmē, ka cilvēki jūs patiesi ciena
- Paši savas neveiksmes “nogrūž” uz māti: Raimonda Paula mazmeita Annemarija soctīklos “atmasko” kādu sabiedrībā pazīstamu dāmu (+ VIDEO)
- Neatdod nevienam šajā dienā uguni: tautas ticējumi 5. novembrim – ko drīkst un nedrīkst darīt
- 5 lietas, ko dara pieredzējušu kaķu audzētāji, lai kaķi mazāk mestu spalvu un mājoklis būtu tīrāks
- “Ziemas mēģinājums”: neparasti silts laiks, kam sekos aukstuma vilnis līdz nullei – kad var gaidīt sniegu











