Trauku ieziež ar augu eļļu un vispirms ielej daļu mīklas, tā ir šķidra konsistence, lai to varētu viegli sadalīt pa visu veidnes virsmu.
Tad izklāj kāpostu kārtu.
Mīklu pārlej pāri pildījumam.
Sagatavoto sacepumu liek uzkarsētā cepeškrāsnī cep apmēram pus stundu. atkarīgs no daudzuma cik jūs gatavojat. Var pasniegt galdā!
Vai jums patika recepte?
Lasi vēl: Slavenais pannā ceptais pīrāgs- ātri un vienkārši
Man īpaši garšo kāpostu sacepums- tas ir maigs, bet tajā pašā laikā barojoši un apmierinoši.
Var ēst ar jeb ko krējumu, majonēzi, kečupu.
Tevi noteikti interesēs
- Ar 2025. gada 1. novembri stāsies spēkā jauna CSDD prasība visām automašīnāmby Rinalds Bergmanis
- Ja šie priekšmeti tiks atrasti automašīnā, tad uz līdzenas vietas jums atņems autovadītāja tiesības – kurā valstīby Sandra Vīgante
- Pirmais sals atnāks negaidīti: sinoptiķu precīza rudens prognozeby Sandra Vīgante