Trauku ieziež ar augu eļļu un vispirms ielej daļu mīklas, tā ir šķidra konsistence, lai to varētu viegli sadalīt pa visu veidnes virsmu.
Tad izklāj kāpostu kārtu.
Mīklu pārlej pāri pildījumam.
Sagatavoto sacepumu liek uzkarsētā cepeškrāsnī cep apmēram pus stundu. atkarīgs no daudzuma cik jūs gatavojat. Var pasniegt galdā!
Vai jums patika recepte?
Lasi vēl: Slavenais pannā ceptais pīrāgs- ātri un vienkārši
Man īpaši garšo kāpostu sacepums- tas ir maigs, bet tajā pašā laikā barojoši un apmierinoši.
Var ēst ar jeb ko krējumu, majonēzi, kečupu.
Tevi noteikti interesēs
- “Es 80 gados sapratu, kāpēc ir vērts dzīvot”: mūžsenas gudrības no 80+ vecumaby Rinalds Bergmanis
- Latviešu aktieris Rūdolfs Plēpis atklāti pasaka, ko domā par to, ka bērnus uzaudzina omītes, nevis paši vecākiby Laura Tiltiņa
- “Tas ir TOP zieds visos dārzos Latvijā”: starp 200 peonijām noskaidrota visskaistākā peonija (+ VIDEO)by Laura Andersone