Trauku ieziež ar augu eļļu un vispirms ielej daļu mīklas, tā ir šķidra konsistence, lai to varētu viegli sadalīt pa visu veidnes virsmu.
Tad izklāj kāpostu kārtu.
Mīklu pārlej pāri pildījumam.
VIDEO:
Sagatavoto sacepumu liek uzkarsētā cepeškrāsnī cep apmēram pus stundu. atkarīgs no daudzuma cik jūs gatavojat. Var pasniegt galdā!
Vai jums patika recepte?
Lasi vēl: Slavenais pannā ceptais pīrāgs- ātri un vienkārši
Man īpaši garšo kāpostu sacepums- tas ir maigs, bet tajā pašā laikā barojoši un apmierinoši.
Var ēst ar jeb ko krējumu, majonēzi, kečupu.
Tevi noteikti interesēs
- Baiļu diena, 19. decembris: kāpēc nevajadzētu apmeklēt, uzņemt svešiniekus pie sevis mājās
- Omīte man iemācīja ziemā turēt iedegtu sveci siltumnīcā: atklāšu kāpēc un ko tas dos
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- Saeima ir nolēmusi šo likumu atcelt un neieviest no 2026.gada: ”Tas attiecas uz šīs kategorijas transportlīdzekļiem”
- “Tu varētu man par velti atdot mazdēla drēbītes” – paziņoja draudzene Antra, kaut es tā nedomāju
- Vīrs vienmēr prasa papildporciju – kad mājās ir kāposti un nedaudz maltās gaļas, uzreiz gatavoju šo gardumu












