Šī ļoti garšīgā tomātu un sīpolu uzkoda jums būs īsts atklājums: minimāls produktu daudzums, minimāls sagatavošanas laiks – un galu galā pārdabiska garša.
Šeit viss ir ar mēru: tomāti ir mēreni sāļi, mēreni pikanti, bet neticami garšīgi. Šī uzkoda lieliski saderēs ar jebkuru gaļu, ar ceptiem kartupeļiem – un ar jebkuru otro ēdienu. Visinteresantākais, ka pirmais no galda pazūd sīpols, kas marinēts kopā ar tomātiem: tā pikantā garša jūs novedīs līdz neprātam.
VIDEO:
Sastāvdaļas
5 nogatavojušies tomāti (vēlams ar blīvu mīkstumu)
3 vidēja lieluma sīpolu galviņas
4 ķiploka daiviņas
4 ēdamkarotes augu eļļas
2 ēdamkarotes citrona sulas
½ tējkarote bazilika
¼ tējkarote aso sarkano piparu
1½ ēdamkarote dabīgā medus
½ tējkarote sāls
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc nevajadzētu aicināt vīrieti pie sevis mājās — vērts izlasīt katrai sievietei
- No 22.oktobra par šāda tipa uzlīmēm un plēvēm uz automašīnas, pienākas sods – kurās valstīs
- Vai tiešām vēl viena atvasara: sniegta detalizēta novembra laika prognoze — ko sagaidīt iedzīvotājiem
- “Tas paliek ārpus sabiedrības redzesloka…”: Latvijas veterinārārsti nāk klajā ar paziņojumu par nelāgo notikumu ar suņiem Bauskas novadā
- Draudzene uz Latviju atveda savas valsts gardumus: Vācijā dievina piecus ēdienus, ko mēs nekad neēdīsim
- Kādai jābūt vecuma starpībai starp vīru un sievu