Šī ļoti garšīgā tomātu un sīpolu uzkoda jums būs īsts atklājums: minimāls produktu daudzums, minimāls sagatavošanas laiks – un galu galā pārdabiska garša.
Šeit viss ir ar mēru: tomāti ir mēreni sāļi, mēreni pikanti, bet neticami garšīgi. Šī uzkoda lieliski saderēs ar jebkuru gaļu, ar ceptiem kartupeļiem – un ar jebkuru otro ēdienu. Visinteresantākais, ka pirmais no galda pazūd sīpols, kas marinēts kopā ar tomātiem: tā pikantā garša jūs novedīs līdz neprātam.
Sastāvdaļas
5 nogatavojušies tomāti (vēlams ar blīvu mīkstumu)
3 vidēja lieluma sīpolu galviņas
4 ķiploka daiviņas
4 ēdamkarotes augu eļļas
2 ēdamkarotes citrona sulas
½ tējkarote bazilika
¼ tējkarote aso sarkano piparu
1½ ēdamkarote dabīgā medus
½ tējkarote sāls
Tevi noteikti interesēs
- Talantīgā aktrise Zane Daudziņa atklāj iemeslu, kāpēc savulaik uzskatīja, ka viņu neuzņems aktieru studijās (video)by Laura Blūma
- Leģendārā latviešu aktiera Mārtiņa Vilsona ģimenē priecīgs notikums: pasaulē nācis bērniņšby Laura Blūma
- Gatis beidzot ieguva savu sapņu darbu ar ļoti labu algu, bet tikai tad sākās vislielākās problēmas ģimenes dzīvēby Laura Blūma