Uz ātru roku pagatavojams, dabīgs tievēšanas līdzeklis. Tikai 3 sastāvdaļas!

Katrs tievēšanas process sākas ar to, ka ir nepieciešams samazināt uzņemto kaloriju daudzumu, patērējot tikai tik daudz, cik organisms tiešām pieprasa. Miega laikā organisma vielmaiņa palēninās. Mūsu piedāvātā dzēriena sastāvs palīdz veicināt vielmaiņas procesus, liekot organismam strādāt arī nakts laikā, tādā veidā dedzinot liekās kalorijas.

Jāņem vērā, ka tievēšanas laikā ļoti svarīgas ir arī fiziskās aktivitātes, jo tādā veidā iespējams sadedzināt pēc iespējas vairāk kaloriju. Fiziskās aktivitātes un pilnvērtīgs uzturs ir divi galvenie aspekti, kas nepieciešami tam, lai varētu notievēt.

Līdzko organisms nesaņem pietiekoši daudz kaloriju, tas sāk izlietot enerģijas resursus. Kalorijas tiek uzglabātas tauku veidā. Diemžēl organisms nav spējīgs enerģiju uzņemt no kalorijām jeb taukiem, tādēļ tas sāk samazināt muskuļu masu, kas, savukārt, nepavisam nav labi ne izskatam, ne veselības stāvoklim. Protams, neskatoties uz pilnvērtīgu uzturu un fiziskajām aktivitātēm, iesakām paralēli lietot arī mūsu piedāvāto dzērienu, kas palīdzēs realizēt jūsu ieceres.

Iesakām šo dzērienu lietot pusdienu vietā vismaz pāris nedēļu garumā. Rezultāti būs redzami ļoti ātri!

Lasi vēl: Dzēriens, kas palīdz attīrīt plaušas un atvieglo elpošanu! Tikai dabīgas sastāvdaļas!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā pagatavot šo dzērienu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment