Pašas dīvainākās slimības pasaulē. To starpā ir minēta pat erekcija, kas ilgst vairāk kā 4h!

Šīs slimības nevar iegūt dzīves laikā. Tās ir iedzimtas kaites. Medicīna ir ievērojami attīstījusies gadu gaitā, bet šiem cilvēkiem palīdzēt vēl nespēj, bet paldies Dievam, ka šīs nav nāvējošas kaites!

1.Prospagnoze – seju neatpazīšana

Laiku pa laikam mums ikvienam šķiet, ka mēs varbūt esam cilvēku kaut kur redzējuši, bet nevar atcerēties kur un kas tas par cilvēku – nesteidzies sev izteikt diagnozi. Prosopagnozes slimnieki neatpazīst pat savus vecākus, radus un draugus.

2.Priaprisms – erekcijas stāvoklis, kas ilgst vairāk kā 4 stundas no vietas

Tik ilglaicīgs erekcijas stāvoklis ir bīstams (šīs slimības pacientiem parasti erekcijas ilgums ir vairākas nedēļas). Parasti šī slimība “tiek iekustināta” pēc kādas traumas vai pat melnās atraitnes zirnekļa koduma. Šī slimība var būt simptoms leikēmijai vai anēmijai.

3.Sinestēzija – maņu krustošanās

Piemēram, cilvēkam varētu šķist, ka viņš, klausoties mūziku, spēj to izgaršot, saredzēt vai sasmaržot. Šī slimība piemeklē vairāk cilvēkus kā mums varētu šķist – aptuveni katru 27. cilvēku.

4.Hipertimestija – nebeidzama atmiņa

Nezinu kā šo var uzskatīt par slimību, bet šo cilvēku atmiņa laikam ir tik unikāla, ka nekā savādāk to nenosauksi. Tu šādiem cilvēkiem vari nosaukt datumu, kas ir bijis vairākus gadus atpakaļ un viņi tev pateiks, kāda nedēļas diena tā ir bijusi, kādi laikapstākļi tajā dienā bija, kādus cilvēkus viņi satika un kas pašiem bija mugurā. Apbrīnojami! Viena no šādiem cilvēkiem ir Marilu Hennere.

5.Seksuālā uzbudinājuma sindroms (PGDA) – nepārtraukts ģenitāliju uzbudinājuma stāvoklis

Slimība, kas vairumā gadījumu piemeklē sievietes. Dienā šādas sievietes izjūt ap 100 orgasmiem un saka, ka nekas patīkams, tas nav. Viena no tādām sievietēm ir Kima Ramzija.

Lasi vēl: Slimības pazūd, kad dzīve kļūst interesantāka nekā simptomi

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment