Šī vieglā, sulīgā un garšīgā uzkoda ir lieliski piemērota gan ikdienas, gan svētku maltītēm. Uzkoda “Vienkāršāk nemēdz būt” ir ārkārtīgi viegli pagatavojama, izmantojot tikai pašas parastākās sastāvdaļas.
Pikantais siera un olu pildījums ideāli saskan ar sulīgo un kraukšķīgo papriku. Šī vienkāršā uzkoda izskatās izcili uz svētku galda un vienmēr ātri pazūd no šķīvjiem. Galvenais ir izmantot svaigas un sulīgas paprikas. Pildījumu no siera un olu maisījuma var sajaukt ar skābo krējumu vai biezu nesaldinātu jogurtu, lai iegūtu vēl krēmīgāku tekstūru.
Noteikti sagatavojiet šo uzkodu, tā ir ļoti vienkārša, garšīga un oriģināla.
Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu atradīsi raksta beigās!
Soli pa solim recepte
1. Vispirms sagatavo pildījumu. 200 g siera, trīs uz smalkas rīves. 5 vārītas olas, trīs uz rupjās rīves. Smalki sagrieziet nelielu diļļu ķekaru.
2. Bļodā liek rīvētu sieru, sagatavotās olas un pievieno dilles. Pieberam nedaudz sāli. Šeit caur presi izspiežam 2-3 ķiploka daiviņas. Garšojiet pildījumu ar majonēzi un samaisiet. Šim sastāvdaļu daudzumam man vajadzēja 6 ēd.k. majonēzes.
Pildījums ir gatavs.
3. Nomazgājiet 3 lielās paprikas un pārgrieziet tos uz pusēm. Uzmanīgi izgrieziet kātiņu ar sēklām.
Tad paņemu divus sarkanās paprikas un vienu dzelteno.
4. Sagatavotās paprikas pusītes pilda ar sagatavoto pildījumu. Pildījumu liek cieši un bez tukšumiem, lai vēlāk neizkristu. Pildījuma daudzums ir atkarīgs no paprikas lieluma.
Tas gan vēl nav viss!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Manai mammai piedzima bērns 53 gadu vecumā — tagad viņa vēlas, lai es viņu audzinuby Rinalds Zembergs
- Kā viegli atskrūvēt jebkuru rūsējušu skrūvi pat pēc daudziem gadiem — metode, ko zina tikai pieredzējušie meistariby Rinalds Zembergs
- Sirmo māti bērni pameta, pat uz izvadīšanu neatnāca, bet, kad tika nolasīts testaments, nezināja ko darītby Rinalds Bergmanis
- Ilze no Talsu lielveikala ”pa kluso” man atklāja dažādas viltības, kuras pārdevēji izmanto visos veikalosby Sandra Vīgante
- Brālis Viesturs Vācijā dzīvoja jau sen, bet, kad tētis devās aizsaulē, viņš ieradās un paziņoja, ka Jēkabpils māja ir arī “viņa īpašums”by Laura Andersone
- “Automašīnu īpašniekiem jāsagādā “skrāpīši”!”: meteorologs Toms Bricis paziņo, kad būs pirmā nakts, kad kārtīgi piesalsby Laura Andersone