Uzmanību! Ja tu sapnī esi redzējis šīs 11 lietas, nekādā gadījumā neignorē tās…

Zobi

Ja nosapņo, ka tev izrauts zobs, tas var nozīmēt, ka baidies zaudēt mīļoto. Bet, ja sapnī tev izkrīt zobi, tu esi apjukuma stāvoklī, un tas neļauj tev sasniegt savu mērķi. Ja sapnī redzi bojātus zobus, tā ir slikta zīme.

Noteikti pievērs uzmanību savai veselībai, lai slimības tevi nepārsteigtu. Savukārt tukša vieta zoba vietā simbolizē vitalitātes zudumu un priekšlaicīgu novecošanos.

Nāve

No pirmā acu uzmetiena šķiet, ka sliktākas zīmes nevar būt. Bet šeit viss ir tieši otrādi. Ja sapnī redzi savu nāvi, tas nozīmē, ka tu dzīvosi ilgu un laimīgu dzīvi. Savukārt, ja sapnī redzi tuvinieka nāvi, tev arī nav jāuztraucas – šim cilvēkam būs garš un laimīgs mūžs.

Māja

Šeit viss ir atkarīgs no tā, kādu māju tu redzēji sapnī. Kopts un labiekārtots mājoklis nozīmē uzplaukumu, bet pussabrucis un nolaists miteklis vēsta par problēmām ģimenē vai darbā, kā arī iespējamām slimībām vai nelaimes gadījumiem.

Ja sapnī saproti, ka šī māja ir slimnīca, tas ir drošs signāls, ka pienācis laiks doties atvaļinājumā. Ja hostelis – tevi gaida pārcelšanās uz jaunu dzīvesvietu. Sapnī redzēta izglītības iestāde nozīmē, ka tevi gaida negaidīts atklājums, bet cietums brīdina, lai tu nepārkāp likumu.

Grūtniecība

Ja sevi stāvoklī redz jauna sieviete, tas sola viņai laimi personīgās lietās, bet vecākai sievietei – nelielas veselības problēmas. Sapnis, kurā redzama topošā māmiņa, nozīmē pārmaiņas, kas rezultējas finansiālā izaugsmē.

Grūtniecības redzēšana sapnī nozīmē materiālo labklājību. Un pastāv uzskats, ka dzemdēšana sapnī ir peļņas gūšana. Bet grūtas un ilgstošas dzemdības brīdina par īslaicīgiem sarežgījumiem biznesā.

Ziedi

Ziedi sapņos parasti nozīmē tikai vienu: jaunas iespējas, kas pavērsies jau drīzumā. Tāpēc ir vērts sagatavoties šim laikam. Padari savu iekšējo pasauli mazliet atvērtāku un sagatavo sevi jauniem, negaidītiem eksperimentiem.

Ja ziedi vēl nav uzplaukuši, tas nozīmē, ka tevi gaida kaut kas kardināli jauns un pārsteidzošs: jauns darbs, jauna mīlestība, bērnu piedzimšana vai kas līdzīgs.

Mēness

Ja tu sapņo par šo skaisto debess ķermeni, visticamāk, tu ignorē savas personības radošo pusi. Nemēģini aizbēgt no likteņa. Būt radošam taču ir tik brīnišķīgi!

Kaste

Ja tu sapnī redzēji šo simbolu, tad, visticamāk, tevi gaida noslēpumi un vilšanās. Tu zemapziņā jūti, ka no tevis kaut kas tiek slēpts. Ja atvēri kasti un tā izrādījās tukša, tu drīz saskarsies ar materiālām grūtībām. Savukārt pilna kaste sola labklājību un pārticību.

Kailums

Ja sapnī redzi sevi kailu, tas liecina par emocionālu neaizsargātību reālajā dzīvē. Tas parāda, ka esi gatavs samierināties ar savu likteni bez jebkādas pretestības. Tas var arī nozīmēt, ka tu visos iespējamos veidos centies atklāt savas dzīves slepeno pusi.

Bet vai tu pievērs uzmanību saviem sapņiem? Priecāsimies, ja komentāros dalīsies savās atziņās un novērojumos. Neaizmirsti pastāstīt draugiem par šo noderīgo sapņu grāmatu, viņi būs jums pateicīgi!

 

Arī interesanti: Mazsālīti tomāti maisiņā ar ķiplokiem. Super gardi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment