Uzsāk A/S “Latvijas Neatkarīgā Televīzija” pievienošanu SIA “All Media Latvia”

Mediju grupas „All Media Baltics“ īpašnieki ir pieņēmuši lēmumu pievienot a/s „Latvijas Neatkarīgā Televīzija“ grupas uzņēmumam SIA „All Media Latvia“. Lēmums pieņemts, lai vienkāršotu un efektivizētu grupas uzņēmumu pārvaldību un turpinātu attīstīt mūsdienīgu Eiropas līmeņa multiplatformu mediju uzņēmumu.

Pievienošanas procesa rezultātā a/s „Latvijas Neatkarīgā Televīzija“ saistības pāries SIA „All Media Latvia“. Turpmāk SIA „All Media Latvia“ nodrošinās televīzijas kanālu TV3, LNT, TV6, Kanāls 2 un 3+, kā arī lielākā Latvijas video portāla TVPlay un ziņu un izklaides portāla Skaties.lv darbību Latvijā.

SIA “All Media Latvia” valdes priekšsēdētāja Baiba Zūzena: “Mēs turpinām attīstīties, jo vēlamies piedāvāt augstas kvalitātes visplašākās izklaides iespējas, ziņas un citu saturu dažādās platformās. Mūsu auditoriju paradumu maiņa un tehnoloģiju attīstība ir šī procesa galvenie virzītāji. Šī mērķa īstenošanai nepieciešams efektīvi pārvaldīts uzņēmums ar multiplatformu pieejā balstītu satura ražošanas procesu.“

„Uzņēmumu apvienošanas rezultāts neietekmēs mūsu TV kanālu darbību, un skatītāji arī turpmāk varēs baudīt mīļākos raidījumus, filmas un seriālus savos iecienītākajos „All Media Latvia“ kanālos,“ uzsver Zūzena.

Plānots, ka a/s „Latvijas Neatkarīgā Televīzija“ pievienošanas juridiskais process noslēgsies 2018. gada beigās.

Arī turpmāk ziņas TV3 un LNT kanālos veidos divas atsevišķas komandas. Katra ziņu komanda radīs savam kanālam unikālu saturu, izmantojot vienotu, multiplatformu satura ražošanai atbilstošu infrastruktūru, ko nodrošinās moderns tehniskais aprīkojums un efektīvs, mūsdienīgam mediju uzņēmumam atbilstošs satura ražosanas process.

2017. gada 18. oktobrī tika noslēgts darījums, kura rezultātā starptautisks aktīvu pārvaldīšanas uzņēmums “Providence Equity Partners” iegādājās Zviedrijas mediju grupas “MTG” biznesu Baltijā. Jauniegādāto uzņēmumu grupa Latvijā turpina strādāt ar nosaukumu “All Media Baltics” un nodrošina televīzijas kanālu TV3, LNT, TV6, Kanāls 2, radio Star FM, lielākā Latvijas video portāla TVPlay, ziņu un izklaides portāla Skaties.lv, TV Play Baltics satelīttelevīzijas un SmartAD darbību Baltijas valstīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment