Uzvāriet kolu un vairs nekādu sodrēju: 6 sadzīves triki visiem dzīves gadījumiem

Vāriet kartupeļus pareizi

Visām saimniecēm ir savs veids, kā pagatavot kartupeļu biezeni. Tomēr daudzām no tām ir viens kopīgs noslēpums. Ar ķiploku palīdzību kartupeļu garša atklājas īpaši spilgti.

Vienkārši nomizojiet ķiploku daiviņu no miziņas un pievienojiet to katlam ar vārošiem kartupeļiem. Gatavais ēdiens būs smaržīgs un neticami garšīgs.

Kā ātri likvidēt nepatīkamu smaku plastmasas traukā

Daudzas saimnieces ir saskārušās ar problēmu, kad traukos rodas nepatīkamas smakas. Taču nevajag uzreiz steigties tos mainīt pret jauniem. Galu galā mēs zinām vienu mājsaimniecības noslēpumu, kas ļaus aizmirst par nepatīkamām smakām uz visiem laikiem.

Viss, kas jums nepieciešams, ir galda etiķis. Samitriniet ar to auduma salveti un rūpīgi noslaukiet konteinera iekšpusi. Smaržas pazudīs bez pēdām. Turklāt etiķa antiseptiskās īpašības padarīs trauku uzglabāšanu vēl higiēniskāku.

Uzziniet, kā ātri atbrīvoties no pannas sodrējiem

Droši vien ikvienam no mums ir vecas vecmāmiņu pannas ar veciem sodrējiem. Tomēr mēs neiesakām tās izmest. Gluži pretēji, mēs jums pastāstīsim, kā jūs varat atjaunot to sākotnējo izskatu. Un šajā procesā mums palīdzēs parastā kola.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Ielejiet sodas dzērienu izdegušā katlā un uzvāriet to. Pēc tam viss, kas jums jādara, ir jānomazgā kā parasti. Bet jūs būsiet pārsteigti, kad pamanīsiet, ka kvēpi pazūd teju ar vienas rokas mājienu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment