Pēc cepšanas iegūstam cietu pamatni. Uzliek salātu lapu un pildījumu.
Pēdējais var būt cepta maltā gaļa ar sīpoliem un tomātu pastu, papriku un kukurūzu. Dekorē ar sieru virsū.
Šai uzkodai ir daudz pildījumu variantu – vienmēr var atrast sev piemērotāko.
Ceptas vistas kājiņas
Pagatavojām uzkodu, bet kā ar pamatēdienu? Visbiežāk cepu vistu maisiņā vai veidnē. Un visu var izdarīt daudz vienkāršāk! Lieliska iespēja ir pakārt vistas kājiņas uz grila. Jā, arī šim noderēs grils!
Vispirms tie ir jāmarinē vai vismaz jāpārklāj ar garšvielām. Zemāk liekam arī cepešpannu, vēlams ar piedevu kartupeļu formā. Pēdējais uzsūks taukus, kas pilēs no vistas.
Lasi vēl: Kāpēc nevar ieiet bērna istabā bez klauvēšanas?
Kā jūs izmantojat režģi.?
Tevi noteikti interesēs
- Latvijā bankomātos tiek uzsākta jaunas funkcijas ieviešana – tā atvieglos klientiem dzīviby Sandra Ločmele
- Teātra īpašnieks starp skatuves dēļiem atrada vecu maku – kad vīrietis to atvēra, tas bija tikai sākumsby Sandra Ločmele
- Garšīgi un koši salāti “Malahīta rokassprādze” – ideāli piemēroti svētku galdamby Anete Vītola