Uzzini, ko tavs sejas apmatojums atklāj par tavu personību!

Rugāji

1

Šī ir vispopulārākā sejas apmatojuma forma, jo tā izskatās labi gandrīz uz jebkuras sejas. Rugāji ļauj atrasties divās pusēs vienlaicīgi, jo neesi nedz ar bārdu, nedz arī noskuvies. Pretēji vispārējam uzskatam, arī rugājiem vajadzīga kopšana.  Uzturi precīzu formu un vienādu rugāju garumu, izmantojot matu griežamo mašīnu.

Raksturojums: Tu seko līdzi modes tendencēm un tev patīk būt lietas kursā par to, kas notiek.

Ūsas

2

Šis stils sākotnēji radās kā kultūras izpausme, ko amerikāņu vīrieši aizguva no Tuvajiem austrumiem. Ūsas kļuva ļoti populāras 20. gs. 70. gados, jo pornogrāfijas industrijas un homoseksuālisma dēļ tās tika seksualizētas. Arī tagad tās kalpo kā izteiksmes veids.

Raksturojums: Tu esi nedaudz provokatīvs un izaicinošs. Tevi neuztrauc tas, ko citi par tevi domā jeb par ko tevi uzskata.

Kupla, kopta bārda

3

Ļoti daudziem vīriešiem bārda izskatās labi, ja tā tiek regulāri kopta. Vīrietis to uztver kā daļu no savas identitātes, un tā ir gluži kā vēl viena ķermeņa daļa, kas norāda uz klasisku vīrišķību. Saūda Arābijā, piemēram, bārdai ir tik liela nozīme, ka vīriešiem ir pienākums no nēsāt, un daudzi pat tērē ļoti daudz naudas, lai veiktu bārdas transplantāciju.

Raksturojums: Tu esi pašpārliecināts, bet reizē arī ieturēts. Tev nepatīk izrādīties.

Nekopta un mežonīga

4

Ņemot vērā, ka sejas apmatojumam vairs nav nekādu robežu, šis stils ir ļoti plaši izplatīts geju sabiedrībā, studentu vidū, kā arī izklaides industrijā. Tas arī ir izteiksmes veids, kas izrāda augsto testosterona līmeni, un daudziem ir tā – jo vairāk, jo labāk.

Raksturojums: Tu esi brīvdomātājs un tev nepatīk likumi. Tu gaidi, kad kāds kaut ko pajautās par tavu “trofejas” bārdu.

Gluda, noskūta seja

5

Sejas apmatojuma mode mainās ik pēc 20 gadiem, un drīz atkal būs modē gluda, noskūta seja. Sejas apmatojums sāk zaudēt ietekmi – to audzē tik daudzi, ka tā jau kļuvusi par normu.

Raksturojums: Tev nav problēmu ar iekļaušanos sabiedrībā. Tev labāk patīk neizcelties starp citiem, un tu dod priekšroku klasiskam izskatam.

Avots: details.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment