Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Manas omītes iecienītākās puķes: iestādiet tās tagad un pavasarī tās jūs pārsteigs ar krāšņiem ziediemby Laura Andersone
- Ieslēdziet pagrieziena rādītājus pareizi: nianses, par kurām braukšanas instruktori jums nestāstaby Sandra Vīgante
- Iedzīvotāji sašutuši par ”Swedbank” ķibelēm un steidz izņemt naudu no bankomātiem – kāpēc tāby Sandra Vīgante