Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
VIDEO:
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā senās guļbūves stāv 200 gadus, bet jaunās sapūst jau pēc 20 gadiem
- Priecīga ziņa ”Omniva” klientiem: ”Sākot no 2026.gada gaidāmas izmaiņas saistībā ar pakomātiem”
- “Šorīt četri vilki “apciemoja” manus suņus”: satraucoši notikumi Valmieras novadā gaišā dienas laikā (+ VIDEO)
- Sens dārzkopja triks: kā sildīt siltumnīcu bez elektrības un dārgiem sildītājiem
- “Viņa ir sirsnīga, vieda, gudra….”: dziedātājs Ainars Bumbieris sajūsmā par kādu īpašu sievieti savā dzīvē (+ VIDEO)
- 5 labākās tehnikas, kas nobriedušām sievietēm palīdz izskatīties par 10 gadiem jaunākām







