Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Astrologs Kristaps Baņķis brīdina: 17. oktobrī pēc saulrieta sāksies sarežģīts un izainošs laiks
- Kā pareizi sagatavot krizantēmas uz ziemu – tas jādara oktobrī: 6 padomi no slavenas dārznieces
- Veiksmes skaitlis tavā dzīvē: numerologi izskaitļojuši, kāds ir katras Zvaigžņu zīmes laimes kods
- Šī planēta ir divarpus reižu lielāka par Zemi, uz tās ir dzīvība un okeāni: zinātnieki nāk klajā ar pārsteidzošiem faktiem
- Atvedu savu spāņu draugu uz mūsu ēdamzāli, un viņš pirmoreiz nogaršoja latviešu virtuvi – stāstu ko viņš teica
- Pērku vairumā, bet veikala pārdevēja skatījās uz mani ar nosodījumu; labākie veidi, kā izmantot trauku mazgāšanas tabletes