Ja gadās nomest zemē dzēriena bundžu, cilvēki parasti uzsit pa tās augšpusi, lai attaisīšanas brīdī dzēriens neizšļāktos ārā.
Viens no ekspertiem izskaidroja, kāpēc dzirkstošie dzērieni ir tik dzirkstoši. Acīmredzot, tas ir saistīts ar pašu burbuļu veidošanos.
Spied tālāk, lai uzzinātu vai tiešām šis paņēmiens ir pareizs.
Tevi noteikti interesēs
- Astrologs Kristaps Baņķis nosauc Latvijas galveno nelaimi un paskaidro kāpēc nekas neuzlabosiesby Sandra Ločmele
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās laika apstākļi mums sagādās pārsteigumuby Laura Blūma
- Mūziķis Juris Kaukulis negaidīti atzīstas neparastā lietā un, pie tam, tas vēl nav lētiby Laura Blūma