Vai atceries Reno Reinsu no seriāla “Renegāts?” Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

160388_odpadlik_image_620x349

“Renegāts” (Renegade) bija ārkārīgi populārs amerikāņu seriāls, kurš aizrāva gan lielus, gan mazus. Tas tika uzņemts no 1992. līdz 1997. gadam, kas nozīmē, ka kopš pirmās epizodes iznākšanas pagājuši jau 27 gadi. 

Ja arī tu skatījies šo seriālu, noteikti atceries galveno aktieri Reno Reinsu, kurš īstajā vārdā ir Lorenso Lamass. Viņš tika uztverts kā viens no tā laika skaistuma un vīrišķības ideāliem; sievietes kusa, uz viņu raugoties, bet vīrieši vēlējās viņam līdzināties.

Lorenso Lamass sapņojis kļūt par aktieri jau kopš 5 gadu vecuma, un viņa ilgā un veiksmīgā karjera turpinās vēl šodien. Šobrīd aktierim ir 60 gadi, viņš ir precējies ar savu piekto sievu Šaunu Kreigu.

Lasi arī: Vai atceries Bobiju “Vareno šāvēju” no seriāla “Renegāts”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Aktierim ir arī 6 bērni. Gadiem ejot, aktiera seja ir manāmi izmainījusies, bet, jāatzīst, ka viņa šarms nekur nav zudis – to pierāda arī skaistā sieviete, kura uzticīgi turas pie viņa sāniem.

Interesanti, ka aktīvai karjerai šovbiznesā viņš ir licis punktu. Kā viņš pats saka – viņam apnicis gaidīt, kad iezvanīsies telefons, lai viņš varētu atkal filmēties kādā B kategorijas filmā. Tagad viņš ir helikoptera pilots, un vada tūres ar helikopteru  Ņujorkā.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu Renegāta aktiera FOTO, kā viņš izskatās šobrīd

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment