Vai Makgregors iesita pirmais? Jauns video parāda, ka īru sprotists varētu būt līdzatbildīgs par kautiņu, kas izcēlās pēc cīņas

ASV azartspēļu galvaspilsētā Lasvegasā risinājās ilgi gaidītais UFC supermačs, kurā spēkojās skandalozais īrs Konors Makgregors un zaudējuma rūgtumu nepazīstošais Krievijas cīkstonis Habibs Nurmagomedovs.

Šokējošākais sekoja pēc Nurmagomedova uzvaras. Allaž ārēji nosvērtais, mierīgais dagestānis sāka bļaut uz Konoru, bet pēc tam pārrāpās pāri astoņstūra žogam un metās virsū Konora komandas biedram Dilonam Denisam.

Ārpus ringa sākās kautiņš, no visām malām saskrēja apsargi un policija, tomēr Nurmagomedova komandas biedri izraisīja nekārtības arī cīņu būrī – viens no dagestāņa komandas cīkstoņiem metās virsū Makgregoram, kurš jandāliņā nebija iesaistījies, un iesita pa seju. Pēc ilgākas grūstīšanās apsargiem un policijai izdevās visus karstgalvjus izšķirt un publiku nedaudz nomierināt.

Konoram Makgregoram no aizmugures pēc cīņas pa galvu iesita Krievijas komandas pārstāvis

Sākotnēji šķita, ka vaina par šo incidentu tīri jāuzņemas Krievijas sportista pusei, tomēr jauns video parāda, ka viss nav tik viennozīmīgi, raksta britu portāls DailyMail. Video redzams, ka tieši īru sportists varētu būt tas, kurš veica pirmo sitienu savstarpējās “razborkās” (lai arī krievu sportists tajā brīdī jau bija pārrāpies pāri nožogojumam, un meties virsū D. Denisam).

Lasi arī: Vīrs publicē sirdi plosošas foto no sievas un nedzimušās meitiņas bērēm, lai cīnītos pret braukšanu dzērumā un par stingrākiem likumiem

Sākotnēji šķita, ka, kamēr Nurmagomedovs skatītāju pūlī skaidroja attiecības ar Makgregora komandu, tikmēr Krievijas komandas pārstāvji uzbruka Makgregoram. Tomēr video redzams, ka pirms tam īru sportists centās pārkāpt nožogojumam, un tur iesita Krievijas komandas trenerim. Tikai pēc tam jau Makgregoram uzbruka Krievijas komandas pārstāvji.

Šķir otru lap, lai noskatītos video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment