Vai maz zinājāt kā mājdzīvnieki var ietekmēt jūsu mājas enerģiju?

Suņi

Šis dzīvnieks ir ne tikai labākais cilvēka draugs, bet arī pozitīvas enerģijas avots. Mājā, kurā ir suns, vienmēr valda prieks un laime, un mājsaimniecības strīdas daudz mazāk. Dažas suņu šķirnes labvēlīgi ietekmē mājas atmosfēru, saskaņojot to. Tikai pieskaroties jums suns palielinās jūsu vitalitāti un dos jums spēku. Tāpat kā kaķi, viņi var brīdināt personu par briesmām, bet viņi to dara garīgā līmenī.

Ja suns ierodas pie jums un noguļas blakus tev, obligāti noglaudiet viņu. Tādā veidā jūs varat uzzināt, ko viņš vēlas jums pastāstīt. Feng shui eksperti iesaka veltīt suņiem nedaudz vairāk laika nekā citiem mājdzīvniekiem. Ja jūsu suns izrāda agresiju – izrādiet rūpes un mīlestību pret viņu. Būdami laipni un jautri, suņi var dot labu veiksmi un labklājību mājā.

Zivtiņas

Daudzi cilvēki audzē zivis, jo viņiem nav nepieciešama īpaša uzmanība un rūpes. Tomēr to galvenā priekšrocība nav tā. Saskaņā ar fen šui, akvārijs, kas atrodas naudas zonā dzīvokli (dienvidaustrumos) piesauc mājā bagātības un finanšu labklājību. Zivis simbolizē stabilitāti un veido mieru un harmoniju dzīvoklī. Ja ģimenē sākas pastāvīgi konflikti, iegādājieties vismaz nelielu zivju akvāriju. Drīz jūs ievērosiet, ka attiecības starp saviem mīļajiem ir daudz labākas. Neaizmirstiet rūpēties par akvāriju, lai jūsu mājās valdītu tikai pozitīva enerģija.

Putni ir gudrības simbols. Feng shui meistari iesaka turēt putnus cilvēkiem, kuri cieš no informācijas trūkuma. Putni stiprinās jūsu mājas informācijas lauku un aktivizēs mājsaimniecības intelektuālo procesu. Tomēr putnu enerģija būs pretrunā ar kaķu vai suņu enerģiju, tādēļ nav ieteicams turēt šos dzīvniekus vienā mājā.

Turklāt, ja jūs turat putnu vienlaicīgi ar citiem mājdzīvniekiem, tas draud pārkāpt mājas auru. Ir būtiski un pareizi sakārtot būri. Pamatojoties uz Feng Shui, vispiemērotākā vieta ir jūsu mājas dienvidaustrumu pusē, jo tā ir tur, ka uzkrājas visa pozitīvā enerģija jūsu mājās. Šajā gadījumā putns to tikai stiprinās.

Grauzēji

Parasti šie mājdzīvnieki dzīvo paši pa sevi. Viņi ir mierīgi, klusi un neprasa īpašnieku uzmanību. Tad kāda ietekme ir uz dzīvokļa enerģiju? Ja jūs nolemjat iegādāties grauzēju(s), vispirms jums jāizvēlas piemērota vieta būrim. Tāpat kā putnu gadījumā, būrim jāatrodas dienvidaustrumos. Ir stingri aizliegts novietot to austrumu pusē. Šajā zonā tiek uzkrāts milzīgs negatīvās enerģijas daudzums un no tā ietekmes jūsu mājdzīvnieks var saslimt.

Fen shui eksperti vispār neiesaka mājās turēt grauzējus. Tiek uzskatīts, ka viņi piesaista neveiksmes, kavē ģimenes locekļu materiālo un garīgo izaugsmi un var vājināt jūsu mājas enerģiju. Ja vēlaties mājdzīvnieku, bet jums nav laika, lai rūpētos par kaķi vai suni, jūs varat dot priekšroku zivīm vai bruņurupučiem.

Bruņurupuči

Neskatoties uz bruņurupuču lēnumu un mazkustību, tie ir kustības simbols. Tos ieteicams iegādāties mērķtiecīgiem cilvēkiem, kas cenšas sasniegt jaunus sasniegumus un uzvaras. Saskaņā ar Feng Shui likumiem, bruņurupucis ir veiksmes talismans. Jebkuros centienos viņi dos jums panākumus un uzticību. Sakarā ar viņu dzīves ilgumu viņi solāsilgdzīvotību saimniekam un māca gudrības ģimenei.

Viņi izstaro ļoti pozitīvu enerģiju, bet, tāpat kā ar citiem mājdzīvniekiem, ir svarīgi pareizi novietot akvāriju ar bruņurupučiem. Sakarā ar to spēcīgo enerģiju viņi spēj stiprināt jebkuru jūsu dzīvokļa sektoru: viss ir atkarīgs no tā, ko jūs patiešām vēlaties atrast. Feng shui eksperti saka, ka bruņurupucis vislabāk atbilst mājas ziemeļu daļai.

Eksotiskie dzīvnieki

Neskatoties uz to, ka eksotiskie dzīvnieki kļuvuši daudz populārāki pēdējā laikā, feng shui meistari tos neiesaka. Šādi dzīvnieki ir enerģijas vampīri, kas nozīmē, ka, atrodoties jūsu mājās, viņi sev enerģiju iegūs no mājas iedzīvotājiem. Īpaši viņu ietekme uz enerģiju kaitē citiem mājdzīvniekiem, jo ​​cilvēka bioloģiskais lauks ir daudz spēcīgāks nekā dzīvnieka enerģijas fons. Turklāt eksotiskiem dzīvniekiem ir vajadzīgi īpaši apstākļi un sarežģīta aprūpe, jo to trūkums var nopietni kaitēt mājdzīvnieka veselības stāvoklim.

Avots:

be-lady.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment