Vai pienācis laiks šķirties? Salīdzini pazīmes!

Jūs pārstājat sūdzēties. Problēmas darbā? Kašķis ar draugiem? Uztraucies par strīdu, kas tavai draudzenei nesen bija ar viņas mammu? Ja vairs nedzirdi īdēšanu par šādām problēmām – uzmanies. Tas pats arī attiecas uz to, ja tu vairs šīs lietas savai otrajai pusītei nestāsti. Attiecībās jūs viens otram esat kā drošais patvērums, kuram drīkst stāstīt visus priekus un bēdas, bet, ja šī uzticība ir pagaisusi, ir jāsāk domāt par to, kas īsti nav kārtībā.

Jums nav plānu. Nākamajā mēnesī pilsētā būs tava mīļākā grupa. Tu esi uzaicināts uz brālēna kāzām, bet tu neesi to pat pieminējis. Viņai vajadzīgs pavadonis uz draudzenes dzimšanas dienas vakariņām, bet viņa tevi nav aicinājusi. Kad pāris ir ceļā uz šķiršanos, viņi parasti vairs nediskutē par turpmākajiem plāniem. Iespējams, ka tā ir sevis sargāšana no tā, ka tu vairs nespēj dot nekādus solījumus, jo nezini, kur jūsu attiecības tajā laikā būs.

Jūs viens otram nepieskaraties. Pāri, kuri tuvojas šķiršanās slieksnim, meklē attaisnojumus, lai vairs nepieskartos viens otram – netīši vai ar nodomu. Laimīgi pāri ne vienmēr visu laiku mīļojas, bet, kad ir nonākuši divvientulība, tas ir komponents, no kā viņi pat netaisīsies izvairīties. Ja tu vairs nevēlies pieskarties savam partnerim, bet fantazē par citiem cilvēkiem, labāk ir apskatīt citas opcijas. Nesāc krāpt, nerīkojies spontāni – nosaki sev un otram cilvēkam, kur atrodas jūsu attiecības, vai tas, kas notiek, ir tikai īslaicīgs problēmu rezultāts, vai arī starp jums vairs nepastāv savstarpēja pievilcība.

Jūs vairs nestrīdaties. Veselīgiem pāriem rodas nesaprašanās – kaut vai par ikdienišķām lietām. Tas ir pilnīgi normāli. Tomēr, ja jūsu istabā ir iestājies klusums un nekas nevienam netiek pārmests un pieminēts, kaut kas nav kārtībā. Daudzi pāri kļūdaini domā, ka, ja ir strīdi, tā ir sliktu attiecību pazīme, tomēr realitāte ir tieši pretēja. Ja jūs vairs nestrīdaties, tas nozīmē, ka ir zudusi interese. 

Avots: www.askmen.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment