Vai sievietēm 35+ ir izredzes apprecēties

Situācija ir sekojoša: simpātiska, kopta 38 gadus veca sieviete, ar normālu figūru un trešo izmēru. Rīdziniece, ir savs divistabu dzīvoklis, divi bērni skolnieki, strādā tirdzniecībā, labi gatavo, dzīvespriecīga.

Vajag vīrieti ar algu 3000 eiro un savu mājokli, kas ir vismaz 100 kvadrātmetru liels.

 

Tas ir reāli?

Ar parastu neveiksminieku precēties negrib, to jau ir vienreiz izdarījusi un ar vienu reizi ir gana. Alga normāla, nabadzībā nedzīvo un bijušais vīrs maksā alimentus.

Visas draudzenes viņai saka – dzīvo un neņemies, tev viss ir, kam tev šīs problēmas. Bet viņai ir ideja atrast vīrieti, kurš viņu pienācīgi novērtēs, un ideālā variantā viņa varēs pārstāt strādāt.

LASI VĒL: Pēc sarunas ar draudzeni aizmirsu “nolikt” telefonu. No dzirdētā man palika slikti

Tāpēc vīriešus, kuriem alga ir zem 3000 eiro, viņa neizskata, viss ir izrēķināts un aprēķināts – tieši tik nepieciešams pelnīt vīrietim Latvijā, lai normāli uzturētu savu ģimeni.

Daudzi saka, ka ar tādām prasībām viņa nekad neatradīs sev vīrieti, un latiņa ir jānolaiž vismaz četras reizes zemāk, bet bērnus viņa gatavojas sūtīt pie vecmāmiņas.

Bet es nepiekrītu, vai tiešām mums ar vīriešiem viss ir tik slikti? Bet varbūt viņai izmēģināt laimi ar ārzemju princi, piemēram, angli?

Dzirdēju, ka viņi kā reiz šajā vecumā mīl veidot pirmo ģimeni, un lieliski attiecas pret svešiem bērniem, un turklāt ar angļu valodu viņai viss ir kārtībā,

 

Kā domājat, viņai ir izredzes Latvijā?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment