Sieva izdomāja ģeniālu veidu, kā izārstēt savu vīru no nodevības!

Ilgu laiku man neienāca prātā, kā precīzi noteikt, vai vīrs mani krāpj vai ne. Bet – kad visu uzzināju, sāku prātot, kā viņu atmaskot, raksta kāda blogere.

Risinājumu atradu ļoti ātri.

Sāku meklējumus laulātā drauga automašīnā un atradu prezervatīvu iepakojumu. Tas jau bija iesākts, tāpēc katrā mazajā paciņā izdūru caurumiņus.

Pēc tam es tās apmēram uz stundu paturēju apakštasītē ar asajiem Habanero pipariem. Kamēr vīrs gulēja, es prezervatīvu iepakojumu ieliku priekšējā sēdekļa aizmugurējā kabatiņā. Pieceļoties viņš teica, ka došoties pie mātes un palīdzēšot viņai mājas darbos. Iekāpa mašīnā un aizbrauca.

Pēc trim stundām zvanīja telefons – tā bija mana labākā draudzene. Viņa žēlojās, ka pēc seksa ar savu puisi viņai esot parādījusies neciešama dedzinoša sajūta tieši “tajā vietiņā”!

LASI VĒL: Pēc sarunas ar draudzeni aizmirsu “nolikt” telefonu. No dzirdētā man palika slikti

Bet, kad mans vīrs atgriezās mājās, viņš vairākkārtīgi lika ledus paku uz vēdera lejasdaļas, bet man teica, ka esot nejauši apdedzinājies.

Es nespēju piedot vīra nodevību un izšķīros no viņa, bet labāko draudzeni izsvītroju no savas dzīves. Abi mīlnieki, šķiet, joprojām nenojauš, ka ģeniālo triku ar prezervatīviem veicu es.

Bet ko tu domā par šo stāstu? Kā tu vērtē piekrāptās sievas rīcību? Priecāsimies par taviem komentāriem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment