Vai spāņu saimnieces gaspačo pievieno zemenes un vai tas ir tā vērts?

Spāņi zina, kas ir karstums. Galu galā ne velti viņi izdomāja siestu. Bet ko ēst, kad ēnā atpūšaties no temperatūras, kas pārsniedz 30 grādus? Acīmredzot kaut ko ļoti vieglu. Parasti lieliski der klasiskais gaspačo.

No otras puses, kāpēc gan neatšķaidīt šo ēdienu ar kaut ko jaunu? Zemenes vasarā ir tas, kas nepieciešams. Vai tās var pievienot gaspačo?

Protams, nav problēma! Turklāt garša no šādām darbībām ne tikai necietīs, bet, gluži pretēji, arī uzlabosies. Ne pārāk sarežģīts ēdiens, kas kalpos kā lielisks parastās aukstās zupas aizstājējs.

Gaspačo ar zemenēm

Sastāvdaļas:

  • 100 g tomātu
  • 100 g zemenes
  • 0,5 zaļie asie pipari
  • 1 paprika
  • 3 ķiploku daiviņas
  • svaigs baziliks
  • 0,5 sīpols
  • koriandrs
  • 1 ēdamkarote etiķis
  • 1 tējkarote sāls + 1 tējkarote cukurs
  • 25 g olīveļļas
  • 50 g dārzeņu buljona
  • 4 vārītas garneles
  • balzamiko mērce
  • zaļumi pēc garšas

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment