Vai urinēšana sēdus var uzlabot intīmās dzīves kvalitāti? Jāizlasa ikvienam vīrietim!

capture

Sabiedrībā ir pieņemts, ka sievietes urinē sēdus, bet vīrieši to dara, stāvot kājās. No anatomiskā viedokļa sieviešu organisms ir tā izveidots, ka, kājās stāvot, sanāktu pamatīgi nosmērēties, bet vīriešiem tādā ziņā ir priekšrocības.

Ierasto kārtību tagad nomaina jauna, pilnīgi pretēja pieeja, kur vīriešiem ir ieteikts urinēt sēdus, bet sievietēm – stāvus (tikai atsevišķos gadījumos), jo tas uzlabo intīmo higiēnu un veselību. Sievietes nereti izvēlas daļēju tupus pozu, lai nebūtu jāsēž uz, iespējams, ļoti netīra tualetes poda sēdekļa. Lai arī stāvus poza sieviešu vidū nav pieņemta, tā kļūst arvien populārāka.

Bet kā urinēšana sēdus vīriešiem ietekmē intīmo dzīvi? Saistībā ar to nesen veikti daži interesanti atklājumi, kurus vērts izlasīt ikvienam.

Lasi vēl: Lai padarītu attiecības intīmākas, pāris sāka darīt ŠO! Šokējoši!

Lai uzzinātu, kādi tie ir, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment