Alla Pugačova parāda, kā izskatās viņas māja Izraēlā: es gandrīz nokritu no krēsla, kad redzēju iekšpusi

Tikai ļoti stiprs cilvēks ir spējīgs atstāt aiz muguras visu, kas viņam ierasts un mīļš, un doties ceļā nezināmā nākotnē. Mēs bieži pieķeramies savos ieradumos un priekšmetos, kas mums ir svarīgi, un nevēlamies no tiem atteikties.

Tomēr zvaigžņu ģimenei bija jāpamet savas mantas un īpašumi dzimtenē un jāiepriecina svešā villa. Tagad Pugačovas māja izskatās pilnīgi citādā nekā agrāk.

 

Mēs šodien analizēsim, kā mūsu “kaimiņu” mentalitāte atšķiras no ārzemnieku mentalitātes. Tas izpaužas ne tikai uzvedībā, bet arī viņu mājokļu iekārtošanā.

Pugačovas māja

Alla Pugačova bija ne tikai skatuves primadonna, bet arī radīja pati savu ceļu, kas nebija viegls. Viņai vienmēr bija ekstravagants stils un viņa meta izaicinājumu sabiedrībai un saviem kolēģiem.

 

Viņas ekstravagance atspoguļojās arī viņas pils interjerā, kur viņa dzīvoja kopā ar Maksimu Galkinu. Atgādinām, ka pēc apprecēšanās Pugačova pārcēlās uz sava piektā vīra pili Grjazi ciemā.

 

Primadonna tur apmetās uz dzīvi un audzināja savus dvīņus pēc tam, kad kārtējo reizi oficiāli paziņoja par savas karjeras beigām.

Lasi arī: Izmēģināju jaunu „Slinkā Napoleona” recepti. Tagad tikai tā taisu!

Lasi arī: Trīs dāmas pensijas gados nolēma: “Pie velna visus, mēs pašas par sevi parūpēsimies”; Tagad viņas dzīvo ļoti labi un komfortā

Dzīvojot savā dzimtenē, Alla Pugačova māju pameta tikai tad, kad apmeklēja zvaigžņu pasākumus. Viņa vienmēr bija tajos “īpašā” persona. Viss, kas viņai bija nepieciešams laimīgai dzīvei, atradās viņas personīgajā teritorijā – pilī, kas sastāvēja no diviem hektāriem zemes un trīs tūkstošiem kvadrātmetru telpas.

 

Dodieties uz nākamo lapu un skatieties, kā izskatās iekšpusē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment