Alla Pugačova parāda, kā izskatās viņas māja Izraēlā: es gandrīz nokritu no krēsla, kad redzēju iekšpusi

Teritorijā bija savs mežs, atpūtas zona, teātris un daudz kas cits. Pils interjers veidots pēc cara pils likumiem. Augsti apgleznoti griesti, kristāla lustras, greznas sienas. Statujas un Henrija II bruņas, antikvāras dabīgā koka mēbeles.

 

Kur tagad dzīvo Alla Pugačova

 

Tagad Allai Pugačovai un Maksimam Galkinam jādzīvo Maksima brāļa villā Kesārijā. Zvaigžņu pāris apsver iespēju iegādāties savu nekustamo īpašumu.

Šeit redzam pilnīgi atšķirīgu pieeju mājokļu iekārtojumam, kur Izraēlā ir ierasta minimālistiska pieeja, nevis pārāk greznas mājas, kas bieži sastopamas citur. Tas atspoguļo mūsdienīgo stilu, kas ir raksturīgs šai valstij.

Mājas interjerā ir izmantots daudz gaišu krāsu, tostarp sienās un mēbelēs. Uz grīdas ir lamināts ar baltiem paklājiem. Logiem ir biezi aizkari, lai pasargātu no spilgtās Izraēlas saules.

Apkārtne arī nav tik šika kā dzimtene. Šeit ap māju ir tikai neliels zemes gabals, uz kura atrodas neliels baseins un atpūtas zona. Neskatoties uz karstumu, izraēlieši mīl zaļumus, tāpēc zāliens vienmēr ir zaļš un kopts, un pa perimetru ir izvietoti eksotiski koki un krūmi.

Mūsdienās Alla audzina bērnus, rūpējas par sevi un mācās ebreju valodu. Maksims vienmēr ir turnejā, lai nopelnītu naudu savai mājai Izraēlā.

 

Lasi arī: Ventspilī piegāju pie savas mašīnas un tur tika atstāta zīmīte. Kad izlasiju to es sāku raudāt

Īpašumi Kesārijā pēc aptuvenākajiem aprēķiniem maksā vairākus miljonus dolāru.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment