Vasarīgs pīrāgs “Trīs karotītes”: pagatavojams bez svariem un bez miksera. Ļoti vienkārša recepte pīrāgam, kas burtiski kūst mutē

Foto – ekrānuzņēmums

Neturēsim sveci zem pūra un padalīsimies ar ļoti garšīga, vasarīga pīrāga recepti, kam dots nosaukums “Trīs karotītes” – to pagatavot var pat iesācējs, bet izdodas neticami gards. Ļoti garšīgi brokastīs vai vakariņās pie tējas vai kafijas.

Tātad, lai to pagatavotu, jums nevajadzēs izmantot ne svarus, ne mikseri!

Sastāvdaļas:

Olas – 3 gab.
Šķipsniņa sāls
Cukurs – 3 ēdamkarotes
Saulespuķu eļļa – 3 ēdamkarotes
Skābais krējums – 3 ēdamkarotes
Mannas putraimi – 3 ēdamkarotes
Kviešu milti – 6 ēdamkarotes
Cepamais pulveris – 1 tējkarote
Banāns – 1 gab.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Ir ļoti svarīgi šo pīrāgu pagatavot pareizi, jo pretējā gadījumā tas neizdosies ne uz pusi tik izcils, cik tam vajadzētu būt. Tāpēc ļoti uzmanīgi jāseko instrukcijām – soli pa solim. Lasiet uzmanīgi!

Pagatavošanas metode:

Foto – ekrānuzņēmums

1. Bļodā ar dakšiņu saputojiet olas, pievienojiet šķipsniņu sāls un 3 ēdamkarotes cukura (bez kaudzītes). Saputo visu ar silikona lāpstiņu vai dakšiņu, kas nu jums virtuvē ir pieejams.

2. Turpat bļodā pievieno 3 ēdamkarotes augu eļļas, pēc tam pievieno 3 ēdamkarotes skābā krējuma un atkal visu kārtīgi samaisa ar dakšiņu.

3. Turpat bļodā pievieno 3 ēdamkarotes mannas putraimus un vēlreiz visu kārtīgi samaisa (tā, lai nebūtu nekādu kunkuļu). Atstāj “nostāvēties” uz 15 minūtēm, lai mannas putraimi uzbriest.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment