Vasarīgs pīrāgs “Trīs karotītes”: pagatavojams bez svariem un bez miksera. Ļoti vienkārša recepte pīrāgam, kas burtiski kūst mutē

4. Pēc 15 minūtēm samaisiet masu (mannas putraimiem vajadzētu būt noslīdējušies pie bļodas apakšdaļas). Pievienojiet 6 ēdamkarotes miltu, kurus izsijājiet caur sietu un 1 tējkaroti cepamā pulvera.

5. Ņemiet mīkstu banānu un kārtīgi to saspaidiet ar dakšiņu, pievienojiet pārējai masai un visu vēlreiz izmaisiet. Ja vēlaties, varat pievienot arī jebkuras ogas, kas tajā sezonā ir pieejamas. Mīklu maisa, līdz tā kļūst pavisam viendabīga. Ja visu darījāt pareizi, mīklas konsistencei jābūt tādai kā biezam lauku krējumam.

Foto – ekrānuzņēmums

6. Ņemiet cepamo formu, vislabāk 20 cm diametrā, izklājiet to ar cepamo papīru. Ja nav pieejams cepamais papīrs, varat to vienkārši ietaukot ar eļļu, palīgā ņemot silikona lāpstiņu.

Lasi vēl: Beidzot es to protu! Draudzene no Ukrainas man iemācīja gatavot īstu ukraiņu boršču (recepte)

7. Ielejiet mīklu formā un lieciet cepeškrāsnī, kuru jau iepriekš ieslēdzāt un uzsildījāt līdz 180 grādu temperatūrai. Cepiet apmēram 25 minūtes. Pārbaudiet pīrāga gatavību ar zobu bakstāmo: izņemot to no pīrāga, tam jābūt pilnīgi sausam.

8. Izņemiet pīrāgu no cepeškrāsns un ļaujiet tam 10 minūtes atdzist, neizņemot to no formas. Pēc tam varat izņemt.

Šī kūka izdodas ne tikai garšīga un aromātiska, bet arī ļoti skaista, turklāt to ir neticami viegli pagatavot. Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment