Iesākumā vajadzēs kartupeļu mizas. Domāju, ka tev nebūs problēmu tās sagādāt. Kurināšanas laikā vienkārši iemet mizas krāsnī.
Degšanas procesā sāksies cietes izdalīšanās, kas izies pa caurulei un absorbēs kvēpus. Kvēpi kļūs mīksti un sāks lobīties nost no caurules sieniņām.
Pēc tam paņem valrieksta čaumalu. To arī būs viegli atrast; ir pat it reklāmas, kur valrieksta čaumalas pārdod maisos.
Lasi arī: Man tagad pieturā vairs rokas un kājas nenosals pat mīnus 35 grādos. Vīrs inženieris pastāstīja par kādu triku
Lasi vēl: Salāti “no nekā”, bet ļoti garšīgi. Aizmirsta padomju receptes. Tikai 3 sastāvdaļas
Iemet krāsnī čaumalu, tuvojoties kurināšanas beigām. Tas radīs augstu temperatūru, kas ir pietiekama, lai sadedzinātu mīksti palikušos kvēpus.
Ja tev noderēja šī informācija, padalies tajā ar draugiem!