Veca ome nekad nevienu savās mājās nelaida. Kad kaimiņiene nolēma ienākt, viņa saprata iemeslu…

3

4

“Es nevienā brīdī nenojautu, cik drausmīgos apstākļos viņa dzīvo. Tik pretīgi apstākļi, nepatīkama smaka… Drausmas! Visur bija netīrs, pati kundze gulēja uz grīdas, ēst viņai nebija ko…” tā mums skaidro Lūsija.

5 6

“Kundze veselus 13 gadus nebija mazgājusies, Jūs varat to iedomāties? Viņai nebija kas palīdz. Drēbes netīras un saplēstas, mēbeles bojātas. Vecā kundze ir pavisam vientuļa, nav neviena, kas viņai varētu palīdzēt. Es pat nespēju paskaidrot, cik bēdīgos apstākļos viņa ir nokļuvusi. Nav brīnums, ka viņai kaut kas ar galvu nav īsti kārtībā!”

7 8

Lūsija uzņēmās iniciatīvu – ar savas 14 gadus vecās meitas palīdzību, viņas izmeta no dzīvokļa visus krāmus, visas beigtās mēbeles. Viņām bija nepieciešamas vairāk nekā 10 dienas, lai savestu tur visu kārtībā. Vēl Lūsija palīdzēja Milēdijai (kā viņa bija kundzi iesaukusi) nomazgāties.

9 10

Tagad pati brīnumainākā stāsta daļa. Lūsija par šo stāstu ierakstīja Facebook, un notika kas neparasts – atsaucība no cilvēku puses bija tik liela, ka kundzei nu ir apavai, apģērbs un pat jaunas mēbeles. Jau pirmajā dienā Lūsija savāca 80% no tā, ko viņa sarakstā bija minējusi. Galu galā, kundzes ledusskapis ir pilns, dzīvoklis ir tīrs un ir iegūta jauna stipra draudzība.

11 12 2

Skumji, ka cilvēki tā pat vien uz ielas nedosies klāt, lai palīdzētu. Šādus stāstus mēs parasti redzam tikai internetā. Padarīsim šo pasauli daudz skaistāku un palīdzēsim cits citam nelaimē!

Dalieties ar šo rakstu!

ofigenno.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Tu taču negribi, lai tev ir tā kā tai “vecajai kundzei”? Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/fxpf Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment