“Veci vīrieši mani neinteresē, viņi ir ļengani”: mani pārsteidza atbildes no kādas dāmas 50+

Šī saruna notika lidmašīnā. Sagadījās, ka man blakus sēdēja mana klasesbiedrene, kuru nebiju redzējis ilgus gadus. Es viņu atpazinu pēc dzimumzīmes uz vaiga.

Tātad visas piecas lidojuma stundas varējām runāt par savu dzīvi. Varējām runāt par visu.

Klasesbiedrene ir viena, viņai ir meita, kura strādā lielā uzņēmumā, kur labi maksā. Viņa lidoja uz galvaspilsētu apciemot savu meitu, lai kliedētu savas ilgas, un tas viņai izdevās.

Vēl viņai ir savs bizness, kas viņai palika no vīra, kurš pirms dažiem gadiem nomira. Sākumā viņa nodarbojās ar uzņēmējdarbību, bet pēc tam to pārdeva un tagad dzīvo no procentiem, kas nāk no dažādiem ieguldījumiem.

Es uzdevu jautājumu, ko viņa uzskata par vecu vīrieti?

Klasesbiedrene atbildēja, ka visus, kam pāri 50, uzskata par veciem cilvēkiem. Neskatoties uz to, ka viņai jau ir 57, tāpat kā man.

 

Es nesaskatīju viņas vārdos loģiku, bet tomēr sapratu, ka viņa bauda dzīvi. Viņu interesē jauni vīrieši. Viņa pati neizskatās īpaši labi, bet tās ir viņas tiesības.

Sievietēm pirmajā vietā ir emocijas, un tās ir tālu no racionālisma.

Un tomēr es biju apstulbis, ka viņa visu to pateica ļoti pārliecinātā un stingrā balsī. Tas bija kaut kā negaidīti. Es pat nedevu nekādus mājienus, ka izrādītu par viņu interesi.

Regulāri apmeklēju trenažieru zāli, kur trenējos ar vienaudžiem, kuri ir labākā fiziskajā formā nekā daudzi, kam ir ap 30 gadiem.

LASI VĒL: Kāpēc man būtu jāuztur sieviete, kura ir iemācījusies vairoties, bet ne sevi nodrošināt?

Galu galā tas nav atkarīgs no vecuma, bet gan kā tu jūties attiecībā pret sevi.

Es vēl saprastu, ja viņa pati būtu lieliskā formā. Bet tā gluži parasta, bez rozīnītes. Vienkārši sieviete ar savām dīvainībām.

Vai viņai patīk jaunāki vīrieši? Tātad arī vīriešiem, kuriem ir 50 un vairāk, patīk jaunākas sievietes. Sieviete dzīvo aktīvi – forši.

Ja viņai dzīvē nepietiek veselības un viņa domā, ka blakus esošs jaunāks vīrietis viņai palīdzēs, tad tā ir viņas darīšana. Katram cilvēkam ir tiesības uz savu laimi.

Atvadījāmies, telefona numuriem neapmainījāmies. Tā notiek. Jūs pietiekami daudz parunāsiet ar cilvēku, un ar šo vienu sarunu pietiks vēl nākamajiem 30 gadiem, lai netiktos atkārtoti.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment