Vecmāmiņa iemācīja sajaukt griķus un olas. Kad tev nav naudas un līdz algas dienai ir tāls ceļš

Gatavošanas process

Griķus vāra līdz gataviem un atdzesē.

Sīpolus sagriež mazos kubiņos un sāk apcept augu eļļā. Bet labāk būs sviestā – tas arī piešķirs kotletēm maigumu un sulīgumu, palīdzēs tām labi turēt formu.

Pievieno rīvētus burkānus un dārzeņus sautē, līdz tie ir gatavi.

Samaisiet griķus ar neapstrādātām olām un ar iegremdējamo blenderi masu saputo līdz pilnīgai viendabīgai masai.

Pievieno skābo krējumu, dārzeņus, sāli, piparus un dažādas garšvielas, dilles. Labi samaisa.

Izveido kotletes, apviļā tās rīvmaizē un cep augu eļļā, līdz abas puses ir brūnas.

Lasi arī: Tu esi slikta saimniece, ja tavā mājoklī šajās vietās ir putekļi. Lūk, kas jādara, lai miteklis vienmēr smaržotu pēc tīrības!

Šādas kotletes ir garšīgi pasniegt ar majonēzes, sinepju un diļļu mērci ar ķiplokiem. Var pagatavot mērci no sviesta, ķiplokiem un dillēm ar garšvielām. Ja griķu masai pievienosiet ceptas sēnes, iegūsiet karalisku ēdienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment